ARKADAŞLAR MERHABA FACEBOOK İLE MAİL VB YOLLARLA İLETİŞİME GEÇMEM GEREK FAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE BULAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi konu için iletişime geçiceksiniz?ARKADAŞLAR MERHABA FACEBOOK İLE MAİL VB YOLLARLA İLETİŞİME GEÇMEM GEREK FAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE BULAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Reklam hesabımdan 800 TL provizyon istemişti bende sanal kartım bağlıydı ödedim 800 provizyon fakat sanal kartı iptal ettim geri yatmaz diye düşünüyorum yardım merkezin'de ve ya başka yerden ulaşıp bildiremiyorum o yüzden yazmam gerekiyorHangi konu için iletişime geçiceksiniz?
Merhaba @MertcanKARASUARKADAŞLAR MERHABA FACEBOOK İLE MAİL VB YOLLARLA İLETİŞİME GEÇMEM GEREK FAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE BULAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Çok teşekkür ederim fakat mail attığım'da iletilemez diye geri dönüş geliyor maildenMerhaba @MertcanKARASU
Facebook ile iletişime şunlar sayesinde geçebilirsiniz
Facebook Yardım Merkezi
Facebook'a ait e-posta adresleri;
Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
Facebook hesabınız kapatıldıysa, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Facebook’tan yardım istemek için ise [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Herhangi bir uyarı için ise [email protected] adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar...
+++++Merhaba @MertcanKARASU
Facebook ile iletişime şunlar sayesinde geçebilirsiniz
Facebook Yardım Merkezi
Facebook'a ait e-posta adresleri;
Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
Facebook hesabınız kapatıldıysa, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Facebook’tan yardım istemek için ise [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Herhangi bir uyarı için ise [email protected] adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar...
Pishing yemiste olabilirsin.Reklam hesabımdan 800 TL provizyon istemişti bende sanal kartım bağlıydı ödedim 800 provizyon fakat sanal kartı iptal ettim geri yatmaz diye düşünüyorum yardım merkezin'de ve ya başka yerden ulaşıp bildiremiyorum o yüzden yazmam gerekiyor
Hayır Facebook reklam yöneticisinden reklam yapıyorum pishinglik bir durum değil teşekkür ederim yine dePishing yemiste olabilirsin.
Eminmisin. O Facebook Reklam Yoneticisi Sayfasi Olmayabilir. Url Adresine Bakarsan Pishing mi degilmi anlarsinHayır Facebook reklam yöneticisinden reklam yapıyorum pishinglik bir durum değil teşekkür ederim yine de![]()
Aslında iletilmesi gerekiyor. Demek ki bir problem var. Tek çareniz iletişim için yardım merkezini kullanmanızÇok teşekkür ederim fakat mail attığım'da iletilemez diye geri dönüş geliyor mailden