eski bir face hesabıma bağlanmaya çalıştım oyun için ancak şifreyi unutmuşum ne kadar denediysem de olmadı 6 sene önce değişmişim neticede herneyse bu hesap için bana kod falan gönderilmedi herhangi bi şekilde ne e postama nede mesaj olarak önce denemek için aynı bilgilerle ve hatırladığım son şifre ile yeni bi hesap açmayı denedim beni bi anda cihazda ekli olmayan kardeşimin hesabına attı ondan sonra da başka bi tarayıcı deneyeyim dedim bu kez de aynı şeyleri tekrarlayınca yeni bi hesap açtı burdaki tek sıkıntı birebir aynı bilgiler ile zaten bi hesaba sahip olmam telefon numara kodu gönderdi bu sefer herneyse o kodu oraya yazdım ama bu sefer de telefonun tarayıcısındaki facebooka girincetelefon numaranız hesabınızdan kaldırıldı diye bi bildirim geldi sadece iki faktörlü doğrulama kullanılamaz falan filan dedi ve ne kadar bişeyleri değişmek istesem benden şifre istemişti ve şifremi unuttuma her tıklayışımda ise benden bu cihaz tanınmıyor şifre girin diye başa sarıyordu (cihazda oturum hala açık) bu saçmalıktan nasıl kurtulabilirim acaba outlook adresim hesapta hala ekli bu arada telefon numarasını çıkarsa da