Facebook'ta ki dolandırıcılar ..

BeRaTCaNN

Yeni üye
11 Ocak 2009
7
0
S.a arkadaşlar. Benim sizden bir ricam olacak. Facebook'ta para ile fixed maç sattığını söyleyen ve insanları dolandıran bazı karaktersiz herifler var. Bunlar için bir şey yapma ihtimalimiz var mıdır ? Sayfalarını ele geçirmek gibi bir durum ya da sayfayı kapatabileceğimiz bir durum var mıdır ?
 

BeRaTCaNN

Yeni üye
11 Ocak 2009
7
0
Teşekkür ederim kardeşim. Nasıl bir konu lazım bana peki ? Bir sürü ayrı ayrı konu var. Nasıl bir şey yapabilirim ? Ben dolandırıldım diğer ark dolandırılmasın bari.
 

NiqhTLiFe

Uzman üye
10 Şub 2010
1,024
0
Aydın
Ahahah bende maç alırdım zamanında genelde gelirdi sonra herkes mac satmaya basladı rat ile 10 15 kişinin pc ele geçirdim ve gecirdigim kişilerdende en az 6 -7 sini tanıyorsundur baya takipcisi olan kısılerdı ve inanamazsınız adamların yaptıklarına çok şey gördüm sahte kimlik atıp ınandıranlar kupona 500 tl basıyorlar fotosunu cekyorlar sonra iptal ettiriyorlar ve o fotoyu edıtleyıp macı satıyoruz dıyorlar fılan falan ben elimden geldigince facebook hesaplarını kapattım ama facebook üyelik bedava olunca devam ediyorlar..
 

BeRaTCaNN

Yeni üye
11 Ocak 2009
7
0
Evet kardeşim. 2 defa dolandırıldım. Adamlar artık uzman olmuşlar. Engelliyorlar iş bitiyor bir şey yapamıyoruz. Ortalık dolandırıcı kaynıyor. Nasıl ele geçirebilirim bende ya da ne yapabilirim bu karaktersiz heriflere ? Yardım et gözünü sevim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.