Tespit edemezsin. Savcılıktan izin alman gerekir.
Haydaaa Banada Geçen Biri Mesaj Attı Hemen FBI'ları Yönlendirdim Üstlerine Buldular... Töbe Yarabbim Sen Herkesi Bulmak Peşindesin Heralde.Adresini buldum, Ayrıca benim facem olsa fazla üstüne düşmem ama ablamın. Ablam da fazla meraklıdır. Kim yapmış falan diye birde bi sorum olacak instada sahte bi hesap ablamı takip edip mesaj atmış kişiyi bulabilir miyim
Haydaaa Banada Geçen Biri Mesaj Attı Hemen FBI'ları Yönlendirdim Üstlerine Buldular... Töbe Yarabbim Sen Herkesi Bulmak Peşindesin Heralde.
Tanıdık çıkabilir o yüzden eğer bulursak çok işimize yarar. Düşmanlarımızı görmüş oluruz :RpS_cool:
Düşmanlarını Görmek İstiyorsan Aynaya Bak Ve İçindekiyle Savaş... Türlü Türlü Yöntemler Var Aslında Hotmaili Tahmin Etme Gibi Vesaire Veya Sahte Bi İngiltere Numarası Amerika Numarası Alarak SMS Atmasını İste Ve SMS Attığında O Kişi Numarası Görünür Sende Numaradan WP Yoluyla Veya Başka Yollarla Bulursun Kişiyi.Tanıdık çıkabilir o yüzden eğer bulursak çok işimize yarar. Düşmanlarımızı görmüş oluruz :RpS_cool:
Var. Mahkemeyi hackleyip resmi bi yazı çıkaracaksın. Bunu bilgi işleme götüreceksin. Onlar halledecekler.
:trl
Hiçbi yolu yok. Olsaydı zaten memlekette herkes ifşa olurdu
İplogger nasıl gönderecem?İplogger göndererek ipsini öğrenebilirsin.
Düşmanlarını Görmek İstiyorsan Aynaya Bak Ve İçindekiyle Savaş... Türlü Türlü Yöntemler Var Aslında Hotmaili Tahmin Etme Gibi Vesaire Veya Sahte Bi İngiltere Numarası Amerika Numarası Alarak SMS Atmasını İste Ve SMS Attığında O Kişi Numarası Görünür Sende Numaradan WP Yoluyla Veya Başka Yollarla Bulursun Kişiyi.
İplogger nasıl gönderecem?
Mahkemenin yapabildiği bizim yapamadığımız şeey ne acabaaaa :RpS_mad::RpS_mad:
Adresini buldum, Ayrıca benim facem olsa fazla üstüne düşmem ama ablamın. Ablam da fazla meraklıdır. Kim yapmış falan diye birde bi sorum olacak instada sahte bi hesap ablamı takip edip mesaj atmış kişiyi bulabilir miyim
Tabikide var.. savcılıkla hiç bir alakası yokİp adresinden nasıl kişi tespiti yapabilirim. İp adresi elimde.
İplogger göndererek ipsini öğrenebilirsin.
Tabikide var.. savcılıkla hiç bir alakası yok
bu arada internete o ip adresini yazınca haritadan yeri çıkıyor veya bunun için yani kişinin tam yerini öğreniceksen bunun için programlar var..
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.