Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda dediğinizi yapıp herşeyi okudum.facebook bana gizli yanıt şansı vermiş.gizli yanıtıda biliyorum. ama olmuyor çalan kişi onu değiştirmiş herhalde.gizli yanıtı değiştirmek imkansız gizli yanıtımı bulmam lazım
gizli yanıtı bulmaya gelince kendinle başbaşasın kardeş okonuda yapacak birşey yok.Ama ayrıntıları verirsen yardımcı oluruz.Örn.hangi mail adresine kayıtlı olduğu ordan değiştirme imkanın var mı biraz detay ver
şimdi eposta mobil diyen arkadaşlarmız bunu bizde yaptımızdan az çok bilyoruz çalan kişinin ilk yapacağı şeyler şöyle
1-face şifresi deiştirmek
2-diğer pclerden oturumu kapatmak
3-mobil telefonu silmek
4-e-posta adresini kendisininkini ekleyip, ana eposta atadıktan sonra kişinin epostasını silmek
senin yapcağın işe gelirsek kardeşim o gizli soruyu bulman gerekiyor çünkü faceni hackleyipte onun içinde uraşan pek olmaz birde son zamanlarda face üzerinden sana gizli sorunu soran oldu mu yada face üzerinden bilmediğin uygulama,program gibi şeyler açtın mı bunları düşün çünkü başka türlü hesabını alamaz