Fake Facebook Script 2020- Kolay Yoldan Hesap Çalma

By Network

Uzman üye
6 Tem 2014
1,344
0
Unknown
Merhaba dostlar, hepinizi teker teker selamlıyorum. Yine bir videolu anlatımın konusunda beraberiz. Belki bir kısmınız videodaki linkten ve scripti indirmek için geldi. Biliyorum sabırsızsınız ancak neler yaptığınızı ve neden yaptığınızı bilmek önemli. Lakin yine de vaktiniz darsa; linkler konunun en altındadır.

Nedir bu Fake dersek, Facebook giriş yapma sayfasının aynısı olan bir site oluştururuz ve çeşitli senaryolarla mesela şu caps'e bir baksana diğerek hedefe link gönderilir. Kurban da önce giriş yapacağını sanarak bizim sahte sitemizden giriş yapar ve bilgileri bize gelir. Ardından sitemiz onu komik caps'e yönlendirir ve kurbanın ruhu bile duymaz.
Kısacası bu yöntem lügatta 'phising' olarak geçer. Birçok hosting phising scriptleri olduğu zaman bunları hemen tespit eder ve siteyi açtıktan en fazla 2 gün sonra ekranda kocaman 'ACCOUNT SUSPENDED' yazısını görürsünüz.
Üzülmeyin, 20 dk boyunca keriz bir hosting araştırdım ve buldum. Bırakın phising'i tespit etmeyi, sitenize shell atsanız ruhu bile duymuyor :) Ayrıca benim kullandığım script genç daha, 2015 model.
Bütün detaylar videodadır. Anlamadığınız kısmı özel mesaj atarak sorabilirsiniz. Her konumda yaptığım gibi burda da kısaca adımları özetleyelim;

  • 0fees.net'ten Free Domain Hosting Alınır
  • Scriptteki 'son.html' isteğe göre editlenir Notepad ++ ile
  • Filezilla Yardımıyla FTP'den Script sitemize atılır
  • Link kısaltılarak sitemiz çeşitli senaryolara gönderilir ve kurbanın hesabı ele geçirilir

Merhaba sabırsızlar :) İşte linkler:

İndirme Linki: Dosya.tc // [URL="https://www.dropbox.com/s/3rl0sxnqvtegtq7/scriptbymusileno.zip?dl=0"]Dropbox[/URL]
.ZIP şifresi: Skype: musileno.tht

Virüstotal Tarama Sonucu: https://www.virustotal.com/tr/file/80f22871b71dbfefbf295f11e0bb3e5285f904a74c319f29223a72b7cbbf4825/analysis/1423412278/

JottiScan Tarama Sonucu: Script by Musileno.zip - Jotti'nin malware taraması

Arkadaşlar gördüğünüz gibi hiçbir şüpheli dosya yok. Ayrıca bazı zeki arkadaşlar atlamasın, 'şifreli değil mi bu hadi taratsana şifresizi' diye. Bu tarama, ŞİFRESİZ HALİNİN sonucudur.

Ve final olarak, video linki : https://www.youtube.com/watch?v=_h5_ZrCJQ2I



Başarı Oranı ( Skype üzerinden aldığım mesajlar
ve bu konudaki yorumlara göre) :
12/15

Herkese başarılar arkadaşlar, yanlız unutmayın ki Facebook hesabı çalmak yasal bir suçtur o yüzden dikkatli çalışın. Benim hiçbir sorumluluğum yok bu konuda sadece eğitiyorum sizi ;)


RAR: sifresi nedir???

ah be kardeşim yazıyor konuda azcık göz gezdirsen Skype: musileno.tht
 
Son düzenleme:

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Sana yakısmiyo kardesim hic yakıstıramadim sana sen o server ini bize yedirdin diyelim ki ben bilerek indirdim ve soydum onu sadece serverin var eger delikanliysan solersin kac tane kisiye serverini yedirdin onlari kendime cekip silicem yada senin ip den pc ne kali uzerinden pc ni yakicam k.b kardesim benim arkadasima server yedirmişsin su aralar calisiyorum ama en kisa zaman da senin pc ne anakart yakan virus yollicam rahat ol... lamer seni!!
Olmayan bir servera olmayan bir virüsü yolla bakalım olmayan bir response alırsan şaşma :)

Ne kafası bu anlamadım ki ?
 

01classique06

Uzman üye
1 Şub 2015
1,302
0
Beyler yardım eden yokmu ya karşıdakı adama gonderdım adam herşeyi yaptı ama bende gorunmedı kendı pcmden deneme yaptığımda gorunuyor ama :(
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
Bu konular eskidi yeni başlayanlar veya hala facebook egosu olan kişiler kullanıyor , güncel tutulup emek verilmesi güzel eline sağlık.
 

mustafa405

Yeni üye
28 Nis 2013
32
0
kardeş bir türlü dosyayı rardan çıkaramıyorum şifreyi giriyorum kabul etmiyor allah için deli oldum yahu. nedir şifre tam olarak skype musileno.tht degilmi giriyorum giriyorum kabul etmiyor ??
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.