Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılan fake hesaba erişebiliyorsanız spam ile kapattırabilirsiniz. Veya kişisel hakların korunması kapsamında savcılığa başvurup, gerekenin yapılmasını arz edebilirsiniz.
Brave Hocamın bahsettiği şekil yapabilirsiniz eğer karşı tarafı da kandırabileceğinizi düşünüyorsanız sosyal mühendislik ile bu işi becerebilirsiniz ama çok zor diğer türlü başka bir yol bulacağınızı zannetmiyorum.
Termux Üzerinden Turk-Sploit kurabilir ve sosyal mühendislik ile adamı kandırıp hesabı alabilirsiniz veya instaspam botu kurup hesabı kapatabilirsiniz iyi forumlar :
Merhabalar değerli üyemiz aşağıdaki sıralı konulara göz atarmısınız.Kullandığınız işletim sistemine göre konuları sıraladım.İyi Forumlar
Kullanım konusunda forum içerisinde araştırma yapa bilirsiniz.Yapamaz iseniz yardım merkezine konu açabilirsiniz.Sosyal Mühendislik yolu ile rahat bir şekilde karşı tarafı aldata bilirsiniz.Kullanmış olduğu fake hesabıda kısa sürede kapata bilirsiniz
Extra birşey yapmadan önce hesaba ulaşıp tehdit edin biraz gözünü korkutun işte savcılığa vereceğim vs. gibisinden eğer hala üste çıkmaya çalışıyorsa korkmuyorsa ve devam edeceğini söylüyorsa. Yukarıda söylenilen şeyleri yapabilirsin.