Fake Mail hata

whitepoet

Yeni üye
14 Mar 2009
4
0
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.

Oturum Aç
 

Ogmaster

Yeni üye
7 Ocak 2013
46
0
facebook spamdan kurtulma

Facebook’ta son zamanlarda salgın halinde herkese bulaşarak tüm arkadaşlarınıza beğendiğiniz tüm sayfalara mesaj gönderen birtakım uygulamalar var. Genelde bu uygulamalar, zayıflama hapı reklamları ve zaman tünelinden kurtulmayı vaad eden uygulamalar oluyor.

Peki Facebook’ta spam uygulama ve reklamlardan nasıl kurtuluruz?

Aslında çok basit, Facebook Hesap Ayarları menüsüne girince sol listede çıkan Facebook Reklamları’na tıklayın
Açılan sayfada ortada bulunan Üçüncü şahıs reklamları ayarını düzenle yazan yere tıklayın
Buna ileride izin verirsek, bilgilerimi şu kişilere gösterin: seçeneğini Hiç kimse olacak şekilde değiştirin
Ardından yine sol taraftaki menü listesinde Uygulamalar’a gidin
Burada liste halinde karşınıza çıkan uygulamalardan resmi ve marka uygulamaları haricinde kalanları kaldırın.
Bir de uygulamaları kaldırmak yerine sağ taraftan Düzenle’ye tıklayarak istediğiniz uygulamanın sizin profiliniz üzerinden paylaşım yapmasını engelleyebilirsiniz. Birçok uygulama ayarlarında bu mevcut.
Buna izin veren uygulamalarda Senin adına paylaşımda bulunma yazısının yanındaki çarpıya tıklayarak kaldırabilirsiniz.

Birde Duvarda Yayınlanan Uygulamalar var ve bu baya fazla yayınlıyor 10 - 15 tane bu yüzden

tr.gg
.tk
com.nu gibi sitelerden gelen face uygulamalarına girmeyin.
 

FearlessWarrior

Kıdemli Üye
14 Eki 2012
2,030
1
33
İstanbul
E-Mail Nedir ?

E-mail Adresi Nedir?

Birisine bir e-posta gönderdiğinize göre bu postanın gideceği bir geçerli adres olmalı. Elektronik ortamda bu adres, "e-mail (e-posta) adresi" olarak adlandırılır. E-posta adresi, çoğunlukla, kişinin kullanıcı numarası ve kullandığı sistemin internet/bitnet vb adresinden oluşur. [email protected] , [email protected], [email protected], örnek e-mail adresleridir. Dikkat edilirse adres, @ işareti ile ayrılmış iki kısımdan oluşur. İlk kısım kişinin kendi sistemindeki kullanıcı numarası; ikinci kısım ise, bulunduğu sistemin adresini belirtir. Bazı sistemler ilk kısımdaki kullanıcı numarası yerine başka isimlere de izin verir (aliasing). Bazı farklı ağlarda (Compuserve, UUCP gibi) daha değişik e-posta adresleme formatları vardır.

E-posta Programlarinda Görülen "From, To, Subject, Cc, Bcc, Forward To:" Gibi Kısaltmalar Ne Anlama Gelir?

Bütün bu ibareler, e-postanın baş kısmı da (header) yer alır ve gönderilen e-posta ile ilgili bir takım "gönderme bilgileri"ni içerir.

From: alanında, e-posta'yı gönderen kişinin e-posta adresi (ve gerekli olmasa bile, Adı, Soyadı) yeralır.

To: alanında, e-posta'yı göndereceğimiz kişilerin e-posta adresleri yer alır. Gönderilecek kişi sayısı 1'den fazlaysa adresler aralara virgül veya noktalı virgül konarak (bazı sistemlerde bir boşluk bırakılarak) yazılır.

Subject: alanına, e-posta içeriğine uygun çok kısa bir tanım yazılır. (Acil, toplanti duyurusu, Çok hastayım, Beni hemen ara vb gibi)

Cc: alanına, e-postanın kopyasını başka bir kişiye ya da kişilere (genellikle, e-posta içerigi ile 2. dereceden ilgili kişiler olabilir) göndereceksek, onların adresleri yazılır. (Cc : Carbon Copy)

Bcc: Cc ile aynı. Yalnız, maili alan kişiler To: ve Cc: alanlarındaki bilgileri görebilmelerine karşin, Bcc: alanındaki bilgileri göremezler (Bcc: Blind Carbon Copy). Bazen, size gelen bir iletiyi bir başkasına aynen iletmeniz gerekebilir. Bunu sağlayan mekanizma, mailin baş kısmında "Forward:" seklinde görülür. Kullandığınız e-posta programları, standart olarak, bir maili başkasına "aynen gönderme" seçeneklerini size sunarlar. Elektronik postaların baş kısmında daha değişik alanlar da vardır.

Attachment (Eklenmiş Dosya) Nedir?

E-posta 'larla birlikte postanın sonuna eklenerek bir dosya da gönderilebilir. Bu, genellikle, eklenecek dosyanın adının e-posta 'nın baş kısmında "Attachment:" şeklindeki bir alana yazılmasıyla olur. Eklenen dosyalar düz yazi olabileceği gibi resim, ses, program vb. ikili (binary) dosyalar da olabilir. Hemen hemen tüm e-posta programları standart olarak bu özelligi destekler.

MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) olarak adlandırılan standart ile text olmayan dosyaların gönderen bilgisayarda şifrelenmesi ve alıcı bilgisayarda deşifrelenmesi sağlanmaktadır. Böylece postayı alan kişi, otomatik olarak, "attachment" olarak gelen dosyayı yerel diskine saklayabilmektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.