Fake Mail Yollamak

bloodIron.

Yeni üye
25 Mar 2022
34
9
Merhaba arkadaşlar geçen gün sayfada görmüştüm ama şuanda bulamıyorum. Bir arkadaşa fake mail atıcam ama hangi site üzerinden atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
 

kaliroot

Katılımcı Üye
9 May 2022
300
217
localhost
forumda aratarak bulabilirsin

bwytuaf.png
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,357
2,536
Merhaba Değerli Üyemiz, bu sizin söylediğiniz yönteme biz phishing adını veriyoruz. Bunu yapmak için size ya ücretli yada ücretsiz Hosting ve domainler veren siteler gerekmektedir. Bunu Google üzerinden çok rahat bulabilirsiniz.
İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.