Telegram da bot yardımıyla fake no satan birini gördüm. Bot ile nasıl fake no satıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki, nasıl veritabanına bağlanıp site üzerinden yapılan işlemler aynı yapılıyorSelamlar,
Numara alınan bot, bir sitenin veritabanına bağlanıyor. Bot üzerinde yapılan işlemler, tıpkı site üzerinde yapılan işlemler ile aynı oluyor. Fake Numara alınacak siteye bakiye yükleniyor ve artık siteden bakiye ile numara alınabiliyor. Bazı siteler bunu kolaylaştırmak ve pratikleştirmek adına veritabanını bot'a entegre ediyor. Bot'tan alınan her numara, site üzerindeki bakiyeden düşüyor.
Bot'un sizi tanımlayabilmesi için site size özel(hesabınıza) bir API KEY veriyor. API'i bot'a girdiğinizde hesabınız tanımlanmış oluyor ve aldığınız her numara hesabınızdan düşüyor.Peki, nasıl veritabanına bağlanıp site üzerinden yapılan işlemler aynı yapılıyor
Anladım sağolBot'un sizi tanımlayabilmesi için site size özel(hesabınıza) bir API KEY veriyor. API'i bot'a girdiğinizde hesabınız tanımlanmış oluyor ve aldığınız her numara hesabınızdan düşüyor.
Eğer ilgileniyorsan, bedavaya sınırsız süreli fake no alma yöntemini biliyorum : istediğin siteye giriş için kullanabiliyorsun ,wp'de falan da geçerli hatta arama alabiliyorsun bile numaradan. Bana dm atabilirsin.Telegram da bot yardımıyla fake no satan birini gördüm. Bot ile nasıl fake no satıyor ?