Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşşekürler hocamBundan 2-3 sene önce Google Play Store'da bir uygulama vardı ismini tam hatırlamıyorum ama ben oradan alıyordum. Whatsapp doğrulama kodunu dahi veriyordu öyle yaparak whatsapp hesabı açıyordum. Genel olarak uygulamalar veya web sitelerinden alıyorlar. Sms onay sitelerinden de alıyorlar doğrulama kodları ile falan yani olay öyle dönüyor.
Reis yurt dışındakiler hat satın alıyorlar ve bu numaraları satıyorlar. Mesela 10€ ise aylığı sana 12€ diyor (örnektir.) Sonrasında sende bunu kullanıyorsun.Selamün aleyküm benim merak ettiğim bişi var misal bu fake no satanlar bu fake no ları nasıl alıp böyle satabiliyor yani bunun sistemi nasıl dönüyor hep merak etmişimdir sizden de fikir alayım dedim iyi akşamlar teşşekürler
rica ederimt
teşşekürler hocam
klasik taktik yaniReis yurt dışındakiler hat satın alıyorlar ve bu numaraları satıyorlar. Mesela 10€ ise aylığı sana 12€ diyor (örnektir.) Sonrasında sende bunu kullanıyorsun.