Fake WebCam

emrah55

Uzman üye
17 Ağu 2007
1,123
0
ankara
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Bugün bu konuda sizlere yine kendimin kullandığı ve Sosyal Mühendislikde çok işe yarayan Fake WebCam programını anlatacağım inşAllah.Şidmidr nedir bu Fake WebCam?
Fake WebCam ismindende anlaşılacağı gibi sahte Web Kamerası.Peki ne işe yarar?
Arkadaşlar bu program sayesinde webcam görüntünüze istedğiniz videoyu koyabilirsiniz.Yani adama SM uygulayacağız msesla oraya uygun bir video bulup koyarsınız adam hemen gelir oltaya.
Programın yaptığı iş cidden takdir edilecek cinsden.Çünkü sanal bir WebCam yapıyor.Sakın ha gözünüzde korkmasın zordur diye hiç değil anlatacağım zaten aşağıda.
İlk önce ekran görüntüsüyle başlayalım mesela.Resim bkz.

Evet arkadaşlar program bu.Göründüğü gibi sade bir görüntüsü var.
Peki biz buna videoyu nasıl eklicezdedğinizi duyar gibiyi :) Şöyle ekleyeceğiz Yukarıda bi + işareti var oraya tıklayacaksınız ve istediğiniz videoyu gösterip ok (tamam) diyeceksiniz.
Buraya kadar bi sorun yokdur sanrım.Zaten asıl mesele bundan sonra.
Şimdi bu programı bir kenara koyalım ve MSN Messenger’a gidelim.
Arkadaşlar programı yükledikden sonra sanl WebCam mimizi tanıtmamaız lazım onun için ne yapacağız?
Bilirsiniz format attıkdan sonra WebCamimizi Messengera tanıtırız.Hekres biliyordur eminim.İşte bizde Fake WebCami messngere tanıtacağız.Ben yine tüzeysel bi şekilde anlatacağım tanıtmayı.
tantım için messengera =
Araçlar > Ses ve Görüntü Kurulumu > İleri > İleri > İleri işte burası WebCami Tanıtacağımız yer.Şöyle bir ekran gelmiş olması lazım bkz.
2qjeov6.jpg

şte burda Fake WebCami Seçip son diyeceğiz.
Bunuda yaptıktan sonra Programı açıp videoyu seçip play tuşuna basacağız ve adama davet göndereceğiz.Artık Adam sizi değil sizin İstediğiniz videoyu izliyor olacaktır.

SAYGILAR EMRAH55:woott
 

emrah55

Uzman üye
17 Ağu 2007
1,123
0
ankara
pardon ben lınk koymadım sadece anlatımını yaptım
hangısını kullanmak sıze kalmıs:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.