Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık güzel olmuş, biraz küçültürsen daha iyi duracaktır ve 2. çalışmada imza tam köşede değil , fontu farklı bunlar biraz bozmuş onun dışında güzel, başarılarının devamını dilerim.Şöyle birşeyler yaptım yaptığım çalışmalar bilgisayardan yapılmadığı için görüntü bozukluluğu ola bilir
RESİM 1
![]()
Resim2
![]()
Çalışmalar kare şeklinde olduğu için küçültürsen daha güzel olur , sen telefonda isen 'Mirliva hocamızdan iste bence hocamız senin için uygun boyuta getirir,iyi forumlar dilerim.Evet çalışmayı yaptım 2 ci çalışmayı yani ismi ya madığımı fark ettim bende çabuk olsun diye öyle yazdım resim büyüklüğüde bilgisayarlarda iyi gözüksün diye yaptım kötümü duruyor öyle
İmzalar fazla büyük olmuş, ilk çalışma söylendiği gibi göz yoruyor, tht yazısı da az garip durmuş, nasıl düzeltilir ona da fikir bulamıyorum yani. Geliştirilebilir, emeğine sağlıkŞöyle birşeyler yaptım yaptığım çalışmalar bilgisayardan yapılmadığı için görüntü bozukluluğu ola bilir
RESİM 1
![]()
Resim2
![]()
Teşekkürlerİmzalar fazla büyük olmuş, ilk çalışma söylendiği gibi göz yoruyor, tht yazısı da az garip durmuş, nasıl düzeltilir ona da fikir bulamıyorum yani. Geliştirilebilir, emeğine sağlık
SaolunEline sağlık.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak "tasarım" tartışmaya açık bir konudur.Ola bilir renkler zevkler tartışılmaz öylesine konu başlığı yazdım
Tabikide ben birşey demedim zatenZevkler ve renkler tartışılmaz ancak "tasarım" tartışmaya açık bir konudur.