fazla olmaya başladın redpower1092

osmantata

Kıdemli Üye
1 Mar 2012
2,212
2
tmm ilk attğına birşey demedim ama 2.cisinde tht ye çöplük dedi
senin çöplük dediğin şeyi karıştırmış olabilirsin alın foto


AYRICA tht de reklam yapmak yasak sanıyordum
 

Matrix24

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,685
0
istanbul
tht çöplüğü diyor ama tht çöplüğünden çıkanları topluyorlar forma shadow abimin bile fakesini açmışlar formlarına 700 bin üyesi olan bir forma laf atmayın ama çok ustaysanız kendınızı tht den üstün görüyoranız kendinizi ispat edin dandık bı form açmısınız 2 formu gercekten karsılastırdıgında buraya çöplük diyebiliyorsan senın beynınde problem vardır formdan uzaklastırılar adamlardan kurulu bi form kurmusunuz
 

Matrix24

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,685
0
istanbul
kardeşim formdan çıkıp gitmeni istiyorum senın amacın baska burda lutfen cık gıt ve bir daha bizi rahatsız etmeyin
 

Héraklés

Özel Üye
27 Haz 2011
6,162
23
:) Bunları yapanların hemsinin tohumu burda atılıp burda yetişdiler bir yerden sonra site kurup böyle işlere kalkışıyorlar sonradan hezeyana uğruyorlar bunların sonuda böyle biz yolumuza bakıyoruz isteyen istediğini yapsın THT 10 yıldır ayakta bu çapulcularla yıkılmaz içiniz rahat olsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.