Fern Bus Simulator

Mesut3314

Yeni üye
25 Mar 2018
6
0
Öncelikle Herkese Merhabalar Arkadaşlar TurkHackTeam Sayfasında İlk Defa Konu Açıyorum Yanlış Yere Açtıysam Affola Öncelikle Bilgisayardan Anlıyan Arkadaşlara İhtiyacım Var Ben Bir Bilgisayarcıya Gittim Ve Fern Bus Simulator Oyunu nu Adam Akıllı Oynatabilecek Pc İstedigimi Söyledim Bana 1.100 Tl ye Elinde Kasa Oldugunu Söyledi Oyun Gereksinimleri Şöyle ( MİNİMUM:
İşletim Sistemi: 7/8/8.1/10 (sadece 64bit)
İşlemci: Intel Core i5 İşlemci veya 2.6 GHz üstü
Bellek: 6 GB RAM.
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 ya da AMD Radeon'un eş değerdeki modeli (onboard kartlar desteklenmiyor)
DirectX: Sürüm 11.
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan. )

Bilgisayarcının Bana Dedigi Şeyler İse Şöyle ( quad işlemci 6 gb ram ddr3 500 gb hdd ) Sizce Bu Pc Bu Oyunu Açarmı Bu Kasayı Alırsam Pişman Olurmuyum ?? Ultrada mı Medium damı Nasıl Oynatır Yardımlarınızı Esirgemeyin Şimdiden Teşekkür Ederim...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.