LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ! BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞTI SANIRIM FOTOGRAFLAR AÇILMIYOR VE BİR NOT BIRAKILMIŞ DURUMDA BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM FOTOĞRAFLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ACİL YARDIM EDİN
https://hizliresim.com/JG2KD7
NOTTA İNGİLİZCE YAZMAKTA ÇEVİRDİM VE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ :
!!! DİKKAT !!!
!!! TÜM DOSYALARINIZ ŞİFRELİDİR !!!
Tüm dosyalarınız, belgeleriniz, fotoğraflarınız, veritabanlarınız ve diğer önemli dosyalarınız şifrelenir.
Kendiniz deşifre edemezsiniz! Dosyaları kurtarmanın tek yöntemi benzersiz bir özel anahtar satın almaktır.
Size sadece bu anahtarı verebiliriz ve dosyalarınızı yalnızca biz kurtarabiliriz.
Dosyalarınızı gerçekten geri yüklemek istiyor musunuz?
Aşağıdaki e-postalara -> KİŞİSEL KİMLİĞİNİZ 401-46E-996 <- içeren e-posta gönderin: [email protected] ve [email protected]
Dikkat!
** Şifrelenmiş dosyaları yeniden adlandırmayın!
** Üçüncü taraf yazılımı kullanarak verilerinizin şifresini çözmeyi denemeyin, (vakaların% 99.9'unda) kalıcı veri kaybına neden olabilir!
** Üçüncü tarafların yardımıyla dosyalarınızın şifresini çözme, fiyatlarının artmasına neden olabilir (ücretlerini bize ekleyebilir) veya bir aldatmaca kurbanı olabilirsiniz!
** DOSYALARINIZI AÇABİLECEK TEK SADECE BİZ !!!
Ne yapacağım ya ..
https://hizliresim.com/JG2KD7
NOTTA İNGİLİZCE YAZMAKTA ÇEVİRDİM VE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ :
!!! DİKKAT !!!
!!! TÜM DOSYALARINIZ ŞİFRELİDİR !!!
Tüm dosyalarınız, belgeleriniz, fotoğraflarınız, veritabanlarınız ve diğer önemli dosyalarınız şifrelenir.
Kendiniz deşifre edemezsiniz! Dosyaları kurtarmanın tek yöntemi benzersiz bir özel anahtar satın almaktır.
Size sadece bu anahtarı verebiliriz ve dosyalarınızı yalnızca biz kurtarabiliriz.
Dosyalarınızı gerçekten geri yüklemek istiyor musunuz?
Aşağıdaki e-postalara -> KİŞİSEL KİMLİĞİNİZ 401-46E-996 <- içeren e-posta gönderin: [email protected] ve [email protected]
Dikkat!
** Şifrelenmiş dosyaları yeniden adlandırmayın!
** Üçüncü taraf yazılımı kullanarak verilerinizin şifresini çözmeyi denemeyin, (vakaların% 99.9'unda) kalıcı veri kaybına neden olabilir!
** Üçüncü tarafların yardımıyla dosyalarınızın şifresini çözme, fiyatlarının artmasına neden olabilir (ücretlerini bize ekleyebilir) veya bir aldatmaca kurbanı olabilirsiniz!
** DOSYALARINIZI AÇABİLECEK TEK SADECE BİZ !!!
Ne yapacağım ya ..
Moderatör tarafında düzenlendi: