evet millet başlıkta gördüğünüz üzere müşteri memnuniyetiydi galiba neyse forumda clash of clans ta olduğu ve kanıtlarla doğruluğu kanıtlandı.Bende sadece clash tamı oluyor dedim ve fifada denedim ve oldu sizlere kanıtlarını vs nasıl yaptığımı anlatayım dedim başlayalım(kanıtlar en sonda )
ilk önce istediğiniz miktarda para çekin kontörlü telefonda denedim
sonra google play sifreniz vs isteyecektir yazın ve dogrulayinsonra odeme gerceklesti seklinde ekrana yazi gelicektir ve paraniz yuklenecektir sonra hemen istediginiz paketi alın ve açın sonra google play ın resmi sitesine girin
daha sonra kosedeki 3 cizgiye basın sonra hesabima girin fifa 15 olacak yanda sorun bildir deyin
sorun bildire bastiktan sonra boyle bir ekran gelicek istediginizi secin ben arkadasim yapti dedim param geldi isterseniz gostereyim
ben 2 tl likten aldim oyuna girdiginizde paraniz eksiye dusmemis olucak
onemli arkadaslar yuksel miktarda yapiorsaniz ard arda yapmayin 2 gun sonra,vs yapin sorunjz olursa altina yazarsiniz
ilk önce istediğiniz miktarda para çekin kontörlü telefonda denedim
sonra google play sifreniz vs isteyecektir yazın ve dogrulayinsonra odeme gerceklesti seklinde ekrana yazi gelicektir ve paraniz yuklenecektir sonra hemen istediginiz paketi alın ve açın sonra google play ın resmi sitesine girin
daha sonra kosedeki 3 cizgiye basın sonra hesabima girin fifa 15 olacak yanda sorun bildir deyin
sorun bildire bastiktan sonra boyle bir ekran gelicek istediginizi secin ben arkadasim yapti dedim param geldi isterseniz gostereyim
ben 2 tl likten aldim oyuna girdiginizde paraniz eksiye dusmemis olucak onemli arkadaslar yuksel miktarda yapiorsaniz ard arda yapmayin 2 gun sonra,vs yapin sorunjz olursa altina yazarsiniz
Son düzenleme: