Emeği geçenlerin eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ByZehir bey yok fifa ya girmemişler , sadece sub. Domain tekover işlemi ile yapılmış, yani unutulmuş kullanılmayan bir sub. Domaine erişebilir durumda, bir çok buyük sitede vardır, ama Turkhackteam çıkarları için tapılan tüm operasyon ve organizasyonları destekliyoruz.bizim ülke puanınada bir el atsaydınızelinize saglık
TEbrik ederim
ByZehir bey yok fifa ya girmemişler , sadece sub. Domain tekover işlemi ile yapılmış, yani unutulmuş kullanılmayan bir sub. Domaine erişebilir durumda, bir çok buyük sitede vardır, ama Turkhackteam çıkarları için tapılan tüm operasyon ve organizasyonları destekliyoruz.
Elinize sağlık. Subdomain takeover açığı taramak için hangi aracı kullanıyorsunuz? 2 gündür arıyorum ama kayda değer hiçbir şey bulamadım. Cevaplarsanız tht adına yararlı olabilecek şeyler yapmayı isterim.
Selamlar THT.
Fifa.com subdomaini Anka Red Team ile yürütmüş olduğumuz operasyon sonucu hacklenmiştir.
![]()
![]()
![]()
Zone Kayıtları:
http://www.zone-h.org/mirror/id/39498000
"Başarıyı kıskanmak yerine , örnek almayı denerseniz içten içe büyümüş olan fesatlığınız da son bulacaktır."
SALDIRI TİMLERİ GURURLA SUNAR.
Selamlar. Subdomain bulmak için assetfinder kullanıyoruz genelde. Takeover içinse subover veya subjack kullanıyoruz. Takılırsanız ekipten arkadaşlarımıza yazarsanız yardımcı olmaya çalışırızElinize sağlık. Subdomain takeover açığı taramak için hangi aracı kullanıyorsunuz? 2 gündür arıyorum ama kayda değer hiçbir şey bulamadım. Cevaplarsanız tht adına yararlı olabilecek şeyler yapmayı isterim.