Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 5 dakikada burada anlatılabilecek bir konu değil.Merhaba sayın THT ailesi.
Az önce bir kanal vardı ve bi tane madencilik stesin hackledi ve sitedeki upolad zafiyetinden index basmış siteye bunu sizce nasil yapmiş? Ve ya hadef sitede upolad zafiyeti nasil bulunur ? Yardim ede bilirmisiniz
Hocam okudumda dork ile bulunan sitelere atiyorlar ben hafed sitede aratmak istiyomBu 5 dakikada burada anlatılabilecek bir konu değil.
Forumda bununla ilgili onca yazı var. Onları oku direkt.
Arada fark yok. Eğer sitede açık varsa, dork kısımlarından sonraki hackleme kısımlarını uygulayacaksın sadece.Hocam okudumda dork ile bulunan sitelere atiyorlar ben hafed sitede aratmak istiyom
upload html kabul ediyorsa index atmıştır fakat her zaman html kabul etmeyebilir kabul ettiği uzantıya göre saldırı senaryosu farklılık gösterebilir genelde upload açıkları doğru filtreleme yapılmamasından kaynaklanır ilk amacın eğerki upload açığı varsa bypass etmeye çalışıp shell sokmaktır (index atmak olmasın) direk sunucuya erişirsin devamı artık tecrübene kalmış sonrasında zaten indexi basarsın direk shellden anasayfayaMerhaba sayın THT ailesi.
Az önce bir kanal vardı ve bi tane madencilik stesin hackledi ve sitedeki upolad zafiyetinden index basmış siteye bunu sizce nasil yapmiş? Ve ya hadef sitede upolad zafiyeti nasil bulunur ? Yardim ede bilirmisiniz
Merhaaba,Merhaba sayın THT ailesi.
saolasin hocam amma ben hadef sitede şu açikin nasil bulunduğunu bilgi edinmek istiyomupload html kabul ediyorsa index atmıştır fakat her zaman html kabul etmeyebilir kabul ettiği uzantıya göre saldırı senaryosu farklılık gösterebilir genelde upload açıkları doğru filtreleme yapılmamasından kaynaklanır ilk amacın eğerki upload açığı varsa bypass etmeye çalışıp shell sokmaktır (index atmak olmasın) direk sunucuya erişirsin devamı artık tecrübene kalmış sonrasında zaten indexi basarsın direk shellden anasayfaya
Upload açığı,saolasin hocam amma ben hadef sitede şu açikin nasil bulunduğunu bilgi edinmek istiyom
Fakat hackleyen kişiden sordum söylüyo ki upolad apisi vardi diyor bende