Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdşalar funpic den b,ihesap aldım ancak aldığım hesaba firexille ile bağlanımıyo sice bu firezillein ibi sorunumu yoksa aldığım hesaplamı alkalı başka hostmu alma gerekio lütfen yardım edin.......
Tamam sen filezille de. Bağlanmaması için ya sunucu adresi, ya kullanıcı adı, ya şifre, yada port yanlıştır. Tam olarak ne hatası veriyor. Hatayı yazar mısın?
kritik hata sunucuya bağlanamıyor diyor ancak web sitesindne girdiğim zman oluyor funpic.de adresinden kuıllanıadı ve parola doğru firezilla ayralrını da yapmaya çalıştım neeten bakıp ama nafileyardım edersen valla çokduamı alırsın + teşekkür
funpic.de sitesiyle funpic.de'nin sunucuları ile alakası yok site sadece kullanıcıların dosyalarını kontrol etmesi için. Funpic.de site sahibinin kendi sunucularında hata vardır. Sunucuyu geçici olarak kapatmış yada düzenleme yapıyor olabilirler. Tavsiyem başka bir site. Funpic.de sitesi bir ftp sitesi mi? Yoksa hotfile, rapidshare vb. Dosya upload sitesi mi?