Film-dizi önerisi ?

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
Arkadaşlar bağımlılık olmuş bende şimdiye kadar 5-6 yıldır günde 2 film izliyorum. 3000 den fazla film izledim. Bazı günler 1 film izliyorum ama film izleyemediğim günler (genellikle bulamadığım için) dizi buldum birkaç tane güzel onları izlşiyorum ama her gün 3 dizi bölümü veya 1-2 film izlemeden rahat edemiyorum.

Film yada dizi tavsiyesi olan var mı ?

İzlediğim filmleri size listeleyemem ama en azından izlediğim dizileri tavsiye etmeyin boşuna diye onları yazayım;


Under The Dome 1-2-3. Sezon
Prison Preak 1-2-3-4. Sezon
The 100 1-2. Sezon
Frınge 1-2-3-4-5. Sezon
Breaking Bad 1-2-3-4-5. Sezon
Better Call Saul 1. Sezon


Korku ve komedi hariç her film tavsiyesine açığım.
 
Son düzenleme:
30 Ocak 2016
54
0
Kader diye bir film öneririm film çok karışık beynin bulanıyor izlerken bi başlangıç arama derim çünkü paradoks gibi bişey çok değişik ilginç.
Birde "WHO AM I" bunu tavsiye ederim çok zekice bir film
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.