V varek Katılımcı Üye Katılım 15 Eyl 2009 Mesajlar 388 Tepkime puanı 0 Konum niğde Kredi 0 30 Ara 2012 #1 selam arkadaslar güzel bir film izlemek istiyorum bana linkiyle birlikte aksiyon gerilim bilimkurgu filmleri önerebilirmisiniz
selam arkadaslar güzel bir film izlemek istiyorum bana linkiyle birlikte aksiyon gerilim bilimkurgu filmleri önerebilirmisiniz
W WOLSİN Katılımcı Üye Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 553 Tepkime puanı 0 Yaş 34 Konum ADANA Kredi 0 30 Ara 2012 #2 altyazilifilmizle de kalite iyi. film olarakta expendables 2(cehennem melekleri 2-aksiyon) Oyla 0 Downvote
T TRuvA18 Katılımcı Üye Katılım 3 Ağu 2011 Mesajlar 367 Tepkime puanı 0 Konum Zonguldak Kredi 0 30 Ara 2012 #3 Artık Eskisi Kadar Güzel Film Yok Yabancı Dizi İzlemeni Tafsiye Ederim SUPERNATURAL(DOĞAÜSTÜ):Korku-gerilim-macera Konusu: 2Kardeş İblis ruh gibi şeyleri avlıyorlar..(Baya Sağlam Dizi Dünyaca Kitleside var) Linkinide verebilrm ama yasak Sanırım İstersen Özeldem Msj Atayım.. Oyla 0 Downvote
Artık Eskisi Kadar Güzel Film Yok Yabancı Dizi İzlemeni Tafsiye Ederim SUPERNATURAL(DOĞAÜSTÜ):Korku-gerilim-macera Konusu: 2Kardeş İblis ruh gibi şeyleri avlıyorlar..(Baya Sağlam Dizi Dünyaca Kitleside var) Linkinide verebilrm ama yasak Sanırım İstersen Özeldem Msj Atayım..