Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu işlerde yeniyim. Bir yerden başlayayım istedim ve kararım RAT ile başlamak oldu. Fakat ne yazık ki 1604 nolu portu açamıyorum bende farklı bir port da şansımı denedim fakat resimdeki gibi filtrelenmiş hatası alıyorum...
Modemden Port yönlendirmesi yaptınız mı ? Ayrıca o Port'un bir başka servis tarafından kullanılması tarafından size cevap verememesi ihtimal. 1604. portu dinlemeyi deneyin ve Modem üzerinden Port Yönlendirme bölümünden 1604. portu yönlendiriniz.
Eğer sorununuz çözülmedi ise güvenlik duvarınızın kural ekleme bölümünden Port numarasını yazarak ALLOW olarak işaretlemesini sağlayabilir ve paketlerin drop olmasını ya da bir sorunla karşılaşmasına engel olabilirsiniz.
Hocam firewall u kapadım ve dinlemek için 1604 portunu açmaya çalıştım fakat yine aynı sorun ile karşılaştım. Port taratırken modemin ip ile mi taratıcağız yoksa kendi istemci ip miz ile mi..
bir sorum daha var Anti-Dos kapayıp Erişim kontrolünü açmam gerekir mi?