PowerXitinia Üye Katılım 1 Haz 2023 Mesajlar 152 Tepkime puanı 19 Kredi 0 29 Ocak 2025 #1 Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl?
Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl?
Çözüm slowbaskan123 29 Ocak 2025 PowerXitinia' Alıntı: Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... İşlemciyi çok fazla kullanıyor, Fire Fox yerine kesinlikle başka bir tarayıcı kullanın.
PowerXitinia' Alıntı: Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... İşlemciyi çok fazla kullanıyor, Fire Fox yerine kesinlikle başka bir tarayıcı kullanın.
slowbaskan123 Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 4,627 Çözümler 134 Tepkime puanı 3,568 Konum Babilin Asma Bahçeleri Kredi 12 29 Ocak 2025 #2 PowerXitinia' Alıntı: Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... İşlemciyi çok fazla kullanıyor, Fire Fox yerine kesinlikle başka bir tarayıcı kullanın. Oyla 0 Downvote Çözüm
PowerXitinia' Alıntı: Firefox SSD öldürüyor iddiaları vardı. Ben de test ettim hem Firefox hem Brave YouTube'da 1 sekme 1 video açık. Sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... İşlemciyi çok fazla kullanıyor, Fire Fox yerine kesinlikle başka bir tarayıcı kullanın.