Merhaba fivem de bir sunucuyu kapatmadan oyuncuları ping çıkartak crash atacak birşey arıyorum yardımcı olabilecek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani tam bilmiyorum çok ddoslara baktım da hiç biri dedigimi yapamadısanırım aradığın şey ddos saldırısı
Çünkü baktıkların gerçek DDoS değil. DDoS saldırısı için botnet ağı kurman lazım yani baya zahmetli ve pahalı bir iş.yani tam bilmiyorum çok ddoslara baktım da hiç biri dedigimi yapamadı
filmlerde gördüğüm ddos saldırları basite indirilmiş analatmayan seyirciyi ekrana kitleyene saçmalık gerçek ddos zahmetli yorucu mantıklıda olmalı örnk bazı yerler capcht var bunu geçemek kolay ama bazı sistemler ddos olduğunu çabuk yakalıyor güçlü kormalar güçlü saldırı ister fiveme gelirsek çöp olmak üzere olan bir yere boşvermen daha . he ben illada yapıcam dersen forumda deteylı düşük bütceli teknik bilgi gerektirmeyen altyapılar var işini nekadar görür bilmiyorum ama denemek lazımyani tam bilmiyorum çok ddoslara baktım da hiç biri dedigimi yapamadı