fiyatlar iyi mi

Xqmo

Yeni üye
30 May 2020
32
6
agalar selam. plastik satış sitesini açtım, birkaç ürün ekledim yapım aşamasında. aşağıdaki fiyatlar iyi mi?

5h8eanm.png
 

kazoka

Üye
22 Ocak 2019
138
39
Hocam hangi temayı kullandın yada nereden yardım aldın bana yazar mısın
 

ByPerPer

Uzman üye
23 Mar 2018
1,986
2
95
İstanbul
Fiyatlar çok iyi tabii. Babanın fabrikasından ucuza aldığını söylüyorsun ama bu seferde zarara girmeye kalkışma aman diyim. Kargo ücretinide fiyatlara yansıt yada yansıtmadan bir kampanya yap 2 ürün alana kargo bedava falan diye

Ticarette kâr yapıcam sürümden kazanıcam diye zarara uğrama olasılığın çok yüksek. Bir bakmışsın sattıklarınla sitenin domain ücretini bile karşılayamamışsın. Ben yaşadım biliyorum ;)
 

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
162
Ürün fotoğaflarını benimle paylaşırsan pazar analizi yapabilirim senin için
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.