Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkdaşım ilk önce PHOTOSHOP ile arka plan hazırladım daha sonra kod yazarak arkadaki karın efektini FLASH ile verdim ve yazıyı 23 katman 1 group olarak her değişken yerini efelerini vererek çalışmamı hazrladım emek isteyen bir çalışma 1.30 2 saattir uğraşıyorum
Hiç bir seyi hazır beklemeyin araştırın ögrenin ben 3 senedir araştırıyorum ve ögrendiklerimle yola çıkıyorum .
Photoshop Link : http://www.turkhackteam.net/showthread.php?t=458700
------------------------------------------------------------------------------------------------
DreaMHunteR Saolasın Bilader .
BrutalhackerHcdll Bak sana tek bir şey söyluyorum en Basit Çalışma Yap efekli Ve Bana yaptıgın çalışmanın
Actions yazıp SS yada Kodunu yolla helal olsun diyip bir daha abi diyecem .
Dogrudur ben 3 senede öğrendim ama flash 3 senede değil benim alanım geniş ADOBE Serinin hepsini kullanabiliyorum Ordan burdan alıntı yaparak gelip paylaşm yapmıyorum .
Eleştiri yaparken düşünerek yaparsan sevinirim .!!!
Sen daha büyürken ben
KEYB_DATA EQU H'0010'
KEYB_SCAN EQU H'0011'
SOFT_INT_TIMER1 EQU H'0012'
FONKSIYON EQU H'0013'
msb EQU H'0014'
lsb EQU H'0015'
SYSCON EQU H'0016'
M_TEMP0 EQU H'0017'
KEYCOUNT EQU H'0018'
Bunlarla uğrasıp assembly kodlamada yarışmalarda dereceye giriyordum .
Alanım geniştir PC ve Programlama grafikle uğrasırım TÜRK MİLLETİNE YARARLI BİR KİŞİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM
Herşeyden önce bir konu üstünde üstün degilsen o paylaşılana yorum yapmıyacaksın .
Bunları ögrenirsen sevinirim ..
3 Sene İçinde Web 5 Sene İçinde Programlama ile uğrastım 1 Saatlik en azından 10 dk lık bir çalışma bile emektir saygı duymalısın .
Çokmu iyi biliyorsun arkadaşım bak
Ben 3 sene içinde Web alanında geliştim benim meslegim BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA VE TEKNİK
Ben programlama vb herşeyi eksiksiz yaparım Web hobi olarak yapmaktayım gelişemedigimden degil TEKRAR DİYORUM benim yaptıgım resimler göze alışkın resim degil KARİKATÜRİST birisiyim Yaptığım çalışmalarada yanstırım . 0 Dan Yapmak bir meseledir . Ben bir resme en az 1 saatimi ayarırım ve sonucunu çok iyi bir şekilde alırım
HERKEZE LAF Sokmayı bırak artık !!!!
Kendine çok güveniyorsan buyur gel kardeşim her zaman beklerim .
Ancak sen böyle gidersen hiç bir yere varamazsın bunuda bil . Ne kadar iyi bir programcı mesleginde gelişmiş bir kişi olsanda .
Merak etme Programlarda gelişkinim Kendi yaptıgım Web uygulama ve Teknik uygulama Sosyal faliyetteki tüm programlamalarımı kendim yaptım .
Yakında yarışmaya girecez insallah kazanacaz .
Tekrar diyorum herkezin yaptıgı çalışma emek isteyen çalışma tekrar laf sokmaya başlarsan sonuda kötü olur .
Sanal ortam Klavyeden yaz gitsin dert degil yazarsın Sonunuda iyi düşünmelisin .
İyi forumlar .
Ban yersem yerım FLOOD dan artık .
Bak BrutalhackerHcdll arkadaşım ben hayattan Korkarım Bir Günah işlemeden birde babamdan azar isitmekten .
Ben Programlama Grafik vb Yapıyorum hayata bağlıyım renkli kişiyim kendimi övmem klavyeden artislik taslamam . hayat felsefeme uyarım kimseye laf sokmam bir sanal dünya içinde yaşıyorsam o kurallar ile yaşamayı bilirim .
Senin su 1 2 haftadır yaptıgın tüm yorumlar bir saygısızlıktır .!!!!
Laf sokarak bir yere gelemezsin .
Laf atıyorsanda o konu da üstün ol ki herkez sana HELAL olsun be desin Sende onlara üstünlük taslarsın.
BUNDAN SONRA YAZDIKLARINA CEVAP VERMİYECEM ARTIK YAPTIGIM ÇALIŞMALARADA YAZMAZSAN SEVİNİRİM YORUMLARA aÇIGIM AMA LAF SOKANLARA DEGİL .
Yetkili bir kişi Konuyu Kilitler yada Silerse Sevirim .
ßøZKµ®T R€î§;1920823' Alıntı:çalışman harika kardeş ellerine sağlık
1 nerde bunun
buda güzel olmuş
Saolasın 1 Cisi Burda https://tik.lat/6c2wg