Arkadaşlar bende E Tab 5 bir okul tableti var General Mobile'ın. Buna root atmak istemiştim, foruma önceden link atmak yasak olduğundan şimdi hangi yerden yaptığımı link olarak yollamayacağım halen yasak olabilir. İlk aşamalara geldim Recovery 'i Flash Tool aracılığıyla flashlayacaktım ancak download'a basıp ara kabloyu taktıktan sonra hiçbir değişiklik olmadı ve tablette şarj olmaya başladı.
Ek:
Tabletim kapalı ve ara kablo sıkıntısız.
PC Windows XP
Usb Driverları yükledim(rootu anlatan kişi tüm dosyaları bir ZIP'de vermiş onun içinde olan driverı yaptım)
Bu konulardan pek anlamam o yüzden yardımlarınızı acilen bekliyorum arkadaşlar.
ÇÖZÜM
Arkadaşlar bilgisayardaki USB giriş soketinde sıkıntı varmış sanırım. Ara kabloyu PC'deki başka bir giriş soketine taktım halloldu. Yorumda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim. Bir arkadaşımız da orada sokette sıkıntı olabileceğini söylemiş zaten.
Ek:
Tabletim kapalı ve ara kablo sıkıntısız.
PC Windows XP
Usb Driverları yükledim(rootu anlatan kişi tüm dosyaları bir ZIP'de vermiş onun içinde olan driverı yaptım)
Bu konulardan pek anlamam o yüzden yardımlarınızı acilen bekliyorum arkadaşlar.
ÇÖZÜM
Arkadaşlar bilgisayardaki USB giriş soketinde sıkıntı varmış sanırım. Ara kabloyu PC'deki başka bir giriş soketine taktım halloldu. Yorumda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim. Bir arkadaşımız da orada sokette sıkıntı olabileceğini söylemiş zaten.
Moderatör tarafında düzenlendi: