Flipper Zero Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

z3n

Üye
26 Kas 2023
161
96
Eğer rfid cloner istiyorsan arduino ile kendin yapabilirsin.
Eğer wifi jammer istiyorsan esp8266 ile yapabilirsin.
Eğer rubber ducky istiyorsan raspberry pi pico alabilirsin.
Ucuz ve iyi çareler tükenmez
 

Netsbordo

Üye
6 Şub 2022
61
17
İşi bilmeyen adamların kullanacağı cinsten bir ürün, bilgisayar güvenliğinde msfvenom neyse onun radyo frekans güvenliği alanındaki karşılığı, basit repeat attack larının bile mekaniğini bilmeyen tamamen basit tüketiciye yönelik basit bir aygıt. Son tüketici "hackmack" yapma hissini tadsın bizde para kazanalım diye yapılmış içinde sayılı sistemin eski versiyonları için exploitler barındıran bir halt. Bu tarz "sihirli hack aletleri" bilgisi olmayan insanlara hastır. bknz: Rubber Ducky, WeMod vb. Kendinizi tüketici olarak görüyorsanız tabiki alabilirsiniz alanı dövmüyoruz ama ben hackerim diyorsanız, hayır değilsiniz
Flipper zero kullanan bir hacker seni iki kere daha iyi bir hacker yapabilir.Yapmayabilir de yani genelleme yapamam bence sende genelleme yapmamalısın(işi bilmeyen adamların kullanacağı cinsten bir ürün diyerek)
 

Napcaz

Katılımcı Üye
28 Nis 2019
767
2
769
Cudi
Flipper zero kullanan bir hacker seni iki kere daha iyi bir hacker yapabilir.Yapmayabilir de yani genelleme yapamam bence sende genelleme yapmamalısın(işi bilmeyen adamların kullanacağı cinsten bir ürün diyerek)
Çoğu insan sistemin nasıl çalıştığını anlamak yerine ezbere kaçıyor bu tarz aygıtlarda çoğunlukla bu tarz tipler tarafından kullanılıyor ama elbette sadece zaten bildiği işleri kolaylaştırmak için flipper kullanan bilgili arkadaşlar da vardır ben sadece bu sayının çok az olduğuna dayanarak çoğunluk kitleye hitap ettim yoksa siz çalışma prensiplerine hakimseniz ben sizden neden her defasında tekerleği tekrardan icat etmenizi isteyeyim ki. Sorun çoğu insanın bir kere bile tekerlek yapmaması.
 

sefa.alaqoz

Yeni üye
17 Ocak 2023
5
0
Şu anda kendi sitesinde 169 dolar türkiye için yaklaşık 5k fln ediyor bence normal bir kişi arada sırada hack le uğraşan kişi almasını önermem
 

folix22

Yeni üye
28 Kas 2023
30
2
Flipper Zero birçok kablosuz ağ teknolojisini manipüle etmeyi sağlayan ve bu nedenle ofansif güvenlik uzmanlarının özellikle kırmızı takım çalışmalarında, sızma testlerinde ve bazı ödül avcılığı programlarında güvenlik zafiyetlerini belirlemek adına sıkça başvurduğu bir donanımdır.(HAK EDER)
 

Terapist1

Üye
7 Kas 2023
144
70
Selamlar
"Flipper zero hakkında bilgi edinmek istiyorum." diyerekten konu başlığı açarsanız daha fazla etkili bir sonuca varırsınız.
saygılarımı sunar iyi forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.