Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrısa getirmiyorlar, internette satılmıyor tanıdığım satan kişiler var tr içi onlardan alabilirsin.Merhaba arkadaşlar ben şuan kıbrıstayım burada serbest diye biliyorum flipper zero yani nerden alabilirim 170 dolar a siteden satıyor ama siteden değilde mağaza vs vs nereden alabilirim
Kaç tlKıbrısa getirmiyorlar, internette satılmıyor tanıdığım satan kişiler var tr içi onlardan alabilirsin.
8.000Kaç tl
normal fiyatı 170 dolar pahalı değil mi ?
kıbrıs ta satışı var istesem kendi sitesinden sipariş edebilirim kendi sitesinden baktım var kıbrıs a siparişKıbrısta satış olacağını zannetmiyorum, türkiyede bile yok. İnternetten sipariş vermen lazım
Bende isterim ama Tüm tarafına değil Kuzey Kıbrıs'a isterimnormal fiyatı 170 dolar pahalı değil mi ?
kıbrıs ta satışı var istesem kendi sitesinden sipariş edebilirim kendi sitesinden baktım var kıbrıs a sipariş
Kuzey kıbrıs tarafı için satın aldın mı gönderim de bir sorun yaşanıyor mu?normal fiyatı 170 dolar pahalı değil mi ?
kıbrıs ta satışı var istesem kendi sitesinden sipariş edebilirim kendi sitesinden baktım var kıbrıs a sipariş
Selamlar,Merhaba arkadaşlar ben şuan kıbrıstayım burada serbest diye biliyorum flipper zero yani nerden alabilirim 170 dolar a siteden satıyor ama siteden değilde mağaza vs vs nereden alabilirim