.flv Uzantılı Filmleri Nasıl İzleyebiliriz?

Se-ZeR

Emektar
12 Tem 2008
10,796
117
Antalya
film_reel_by_Krzychuc4d.jpg

1 Haftadır filmlerle uğraşıyorum..İnternetim kotasız olduğu için sürekli filmleri internet üzerinden takip ediyorum...Tabii filmlerin kendi sitelerinde dolması çok uzun sürdüğü için İNTERNET DOWNLOAD MANAGER yardımıyla indirip izlemeyi düşündüm..

850 mb'lık bir filmi indirdim..Fakat dikkatsizliğim sonucu uzantısının .fla olduğunu ne yazık ki geç farkettim..Sonra bir araştırma tutturdum ki sormayın =)...Birçok programı denedim..Tabii gelişmiş özellikler illa ki yenilerde var ya, sürekli yeni programları deniyordum.Neredeyse hepsinde .fla uzantılı film açma çabalarım başarısızlıkla sonuçlandı..En sonunda bulduğum program sayesinde filmler rahatlıkla çalıştırmaya başladım..Sizlere de yardımcı olabileceğini düşündüğüm için buraya yazma kararı verdim.

FLA VİDEOLARI NEDİR?
.flv Genellikle flash olarak tasarlanan animasyonların düzenleme dosyasının uzantısıdır...Eski bir uzantıdır..Youtube vb paylaşım sitelerindeki videolar genellikle bu uzantıda bulunur..

FLA VİDEOLARI NASIL AÇILIR??
Çabalarım karşılığı bulduğum bu programı sizlere sunmadan önce bir bilgi daha vermek istiyorum..".flv" uzantılı dosyaları açmak için kullanılan alternatif bir yöntem vardır..Bu tabii ki uzantısını değiştirerek açmaktır.Fakat çok zaman gerektiren ve zahmetli bir işlem olduğu için bunu kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.
.flv uzantısının eski bir uzantı olduğunu söylemiştik..O kadar programa rağmen bu uzantıyı VİDEO OLARAK açabilen program sayısı azdır..Ve bunlardan biri de MEDİA PLAYER CLASSİC'dir...Şimdi size resimler ile anlatayım nasıl kuracağımızı..

Media Player'ı açın araç çubuğundan görünüme tıklayıp AYARLAR'ı seçin.

Ardından Oynatıcı-Biçimler bölümüne girip ayarları şekildeki gibi yapın.
1901flvnasilizlenir1jz9.png

1901flvnasilizlenir2500eh2.png

Ve rahatlıkla .flv filmleriniz izleyebilirsin..
 

bahtiyar19811

Katılımcı Üye
24 Eyl 2009
457
0
media player ılede ızlenebılıor arkadasın gostermek ıstedıgını bu sanırım

bılgılendırdıgı ıcın tskler . .
 
6 Ağu 2009
145
0
media player classic,gom player,km player ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi adobe media player bunların hepsi açar . . .
 

dedekaptan

Yeni üye
24 Ağu 2008
3
0
Arkadaşım K-Lite Codec Pack indir ve kur bütün film uzantılarını WİNDOWS MEDİA PLAYER 'da izleyebilirsin ...
 

sentiyago

Yeni üye
6 Ara 2010
2
0
yav arkadaşlar sizler hangi sitelerden film izliyorsunuz yada indiriyorsunuz.özellikle türk filmlerini.bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim....!
 

kare68

Yeni üye
28 Şub 2008
26
0
hem gomplayer hem de vlc player ile izleyebiliyorum ben.bunuda deneyebilirsin.ya da video converterler ile başka formata dönüştürebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.