Fonelab veya Fonedog ile Nasıl Veri Kurtarılır?

rootbaskan

Yeni üye
24 Haz 2020
50
3
Ankara
merhaba arkadaşlar annemin telefonunda vefat etmiş babamın ftoğrafları vb eski anılara ait fotoğrafları vardı bir dosya silerken fotoğraflarda gitti telefonu eski lg g4 biraz araştırma yaptıktan sonra internette fonelab vb bir iki uygulaam buldum ama fotoğrafları kurtarmak için 30-40 dolar gibi bir ücret istiyorlar doğru mu acaba bunlar giden görselleri geri getirebilirler mi veya bunların crackli versyionları var mı rica etsem bilgisi olan yardımcı olabilir mi
 

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Fonelab uygulaması hakkında bir bilgim yok ama fotoğraflarda çöp kutusunu kontrol ettiniz mi ? Genelde silinenler oraya gidiyor silinmedikçe de orada duruyor. Umarım sorununuzu çözersiniz..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.