G GameFelix Üye Katılım 10 Haz 2011 Mesajlar 142 Tepkime puanı 0 Kredi 0 12 Şub 2012 #1 s.a beyler forum da şöle bir hata alıyorum forumu geri çevirdim yine olmadı yani sıfırladım lütfen bu hatanın anlamnı bilen söylesin ve yardım edsin.
s.a beyler forum da şöle bir hata alıyorum forumu geri çevirdim yine olmadı yani sıfırladım lütfen bu hatanın anlamnı bilen söylesin ve yardım edsin.
O |OttomanSlap| Uzman üye Katılım 1 Ocak 2012 Mesajlar 1,323 Tepkime puanı 0 Konum Topraktan Kredi 0 12 Şub 2012 #2 Bu hatayı hep mi alıyorsun ? Türkçesi "yasaklanmış" demektir. Arada bir google chrome bu hatayı veriyor , sayfayı yenileyince geçiyor. Oyla 0 Downvote
Bu hatayı hep mi alıyorsun ? Türkçesi "yasaklanmış" demektir. Arada bir google chrome bu hatayı veriyor , sayfayı yenileyince geçiyor.
G GameFelix Üye Katılım 10 Haz 2011 Mesajlar 142 Tepkime puanı 0 Kredi 0 12 Şub 2012 Konuyu başlatan #3 peki daha ayrıntılı olurmusun. lütfen hatayı sürekli aldıgım için forumu sıfırlıyom ama gecmiyor. Oyla 0 Downvote