Force Blader [grp]

lordpunisher

Kıdemli Üye
23 Ağu 2007
4,827
27
underground
Force Blader

Force Shielder’lardan sonra “Crystal”in bulunmasi ve
Force Archer’larin dogusu yeni bir bulusu ortaya çikarmistir.
Force Blader’lar neredeyse Force Shielder’larla ayni zamanda
olusturuldugu için, birçok ortak özellikleri vardir.
Nevareth’in ilk yillarindan itibaren kisa ve uzun mesafeli
savaslar için insanlar kiliç ve büyüyü kullanmayi istediler.

Fakat bunu yapmak, Force Shielder’lardan ve Force Blader’lardan
önce neredeyse imkansizdi. Ama bunlarin ortaya çikmasiyla insanlar
bu sihirli kiliç ustasini yani Force Blader’i incelemeye cesaretlendiler.

Baslangiçta Force Bladers’lar bir ellerinde kilici diger ellerinde de Güç
denetleyicisi kullaniyorlardi. Koruyucu Force Shielder’lar gibi olmayan
Force Blader’lar dogru saldirilar için çeviklige önen veriyorlar.
Ayni sebeple Armorsuit seti gibi Battlesuit setinden daha agir bir
zirh giyemezler. Ayrica Güç denetleyiciler için Güç denetleyicileri içinden
daha fazla yikici olan “Orb” kullanmayi tercih ederler.

Force Blader’lar hakkindaki arastirma Agility Force Blader’lari kurmak için verimli sonuçlar elde etmesine ragmen yeterli degildir. Agility Forceblader’larin kiliç skill’leri Blader’larinki kadar güçlü degildi ve sihir skill’leri Wizard’larin yada Force Archer’larinki kadar etkili degildi. Ayrica Force Shielder’lardaki gibi destek veren sihirli skill’leri gerçeklestiremiyorlardi. Bu yüzden güçlerini gelistirmek için baska bir yol bulmaliydilar. Uzun arastirmalardan sonra, kiliç ve büyü skill’lerini ayni anda kullanmanin bu zayifligi dengeleyecegini fark ettiler. Bu yüzden “magic sword skills” diye bilinen benzersiz savas becerilerini yarattilar. Bu Force Bladers’larin ve Magic Swordsmen’in kurulusudur.

Force Blader’lar kiliçla savunmada ve sihirde esit sekilde becerikli olmasi gerektigi için, onlarin uygulamalarini fiziksel güç ve zekada dengede tutmaya çalisirlar. Çok fazla Magic Sword skill’lerin olmamasina ragmen, Force Blader’lar hala birlesmis kiliç ve sihir yeteneklerini kullanabilirler. Deneyimli Force Blader’larin her olasi sihirli sözü kiliç yetenekleriyle birlestirebildikleri ve sihir ve kiliç becerilerini birlestirmeye hakim olarak daha fazla zarar verebildikleri söylenmektedir.

FB Bm1 kullanımı hakkında.

Alıntı sahibi: Helin
FB oynayanların bir çoğunun merak ettiği bir konudur sanırım. BM1 de magic arrow ya da benzeri menzilli büyüleri kullandiğinizda büyü atmak yerine size (Enchant) özellik / kudret kazandiriyor. Peki hangisi ne işe yarar..

Aqua = HP / Mana Artırır ve dolum hızını arttırır..

Stone = Defans arttırır..

Ice - Fire - Magic - Lightning = Atk. arttırır

Wind = Atk. Rate / Def rate arttırır..

Fire arrow ile Fire Canon arasında 15 puan gibi bir atack farkı oluyor buda Canonları 20 level yapmak için ii bir neden.

Yaptığım denemelerde bunları combine etmenin mümkün olduğunu farkettim.

Ice - Fire - Magic - Ligtning aynı özeliği taşıdığından combine olmuyor. Tam olarak atk üzerindeki etkilerini anlamadım..

Aqua - Fire - Wind combine oluyor

Aqua - Earth - Wind combine oluyor..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.