Format Atarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bodrummert

Üye
25 Ara 2010
129
0
Ya ArkadaşLar İnternetten Format dosyası indirdim windows xp için ;

İso UzantıLı Daemon TooLsLa Acıyorum , iLeri feLan biLindik syLer sonra , Lisansı Giriyorum Daha Sonra Pc yeniden BasLatıyor , windows xp pro kur var tıkLıyorum , daha sonra Cd takın diyor Hazır oLunca entera basın diyor nasıl yapıcaz :)
 

quantumxp

Katılımcı Üye
29 Kas 2010
867
0
Anadolunun bağrından
hımm ya tam bi bilgim yok malesef ama format atarken pc yi yeniden başlatıp cd istemesi normal ama mutlaka size tht ailesi olarak yardım edeceğiz ben edemem bile başak bi kardeşimiz size yardım edeceketir.

//quantumxp
 

nikola tesla

Katılımcı Üye
6 Ocak 2012
331
0
KONYA
Boot edilmiş bir cd yada usb ile hdd uyanmamışken format atmanı tavsiye ederim
BT sektöründe bir ilke imza atıcaksın yani:D
daemon tool la olmaz. hem sanal cd romda format atmayı deneyecesin hemde sanal cd romu silmeyi mantıklı geliyor mu hiç
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.