Format Atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaxiD

Kıdemli Üye
10 Haz 2010
3,954
7
127.0.0.1
VX4XG-8FFCQ-W6Q28-B3VDG-CTX9C

Bu konuda denemeden yapılcak birşey yok.Dene hiç biri olmazsa git bir internet kafede dene yada bir tanıdığın bilgisayarcı varsa serial iste.Olmazsa birine format attır.Korkulcak birşey yok.Ama ilk 10 tane felan sağlam serial bul.Bir kağıda yaz onları.Dene :)
 

ALicaanx

Üye
13 Şub 2011
59
0
teşekkürler deniycem bu arada ram 1 gb buna win 7 kurarsam fena kasar oyunda oynayamam yazın ram almayı düşünüyorum o zaman 7 yapıcam :D
 

ALicaanx

Üye
13 Şub 2011
59
0
saolun arkadaşlar formatı attım bende 50-60 lık 2-3 yıllık oyun arsivi var daha doğrusu binamda bi abi aticakti bana verdi oynarsın diye aldım onları deniycem bu arada oto driverleri yüklüyecegim program varmi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.