Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürün anahtarı olmadan Windows 7'yi sadece 30 gün kullanabilirsiniz. Full yapmak için buyrun link:
http://www.turkhackteam.net/serial-...ion-v3-503-windows-7-aktivator-son-surum.html
Kardeş attığın linkten indirdim hem kaspersky hemde malwarebytes trojan uyarısı verdi yinede güvenip kapattım antivirüsü ve mbam ı şuanda açılmıyor ve pc donuyor ?
Kardeş attığın linkten indirdim hem kaspersky hemde malwarebytes trojan uyarısı verdi yinede güvenip kapattım antivirüsü ve mbam ı şuanda açılmıyor ve pc donuyor ?
uyarı aldıgın halde neden yukledın? komıksınız yaaguvenılır bırcok sıte var ve bu sayfanın yonetıcılerı tarafından yapılanlar var onları kullansanız ya bı bakın bakalım aldıgınız veya oneren ne kadar guvenılır!!!
Link, bizim sitemize aittir.
Link, bizim sitemize aittir.
bizim sitemize ait ama sıradan bir üye ile mod olan arasında daglar kadar fark var!! güvenilir dedigim oydu ayrıca warez üstüne tanımam.
Trojen yedıysen comodo kasper malware veya eset gıbı antı ıle tarat daha sonra loaderı taratarak emın bır sekılde kur warez turkey tarafımca kefılımdır genelde virüs yoktur tek tük nadır var![]()
windows bölümüne gir orda bulursun kardeş
kardeşim hayırı olsun işalah sorun olmasın dileğile .
bu arada kardeşim cd içinde olan wn 7 format atma bir dosya yükleyip bana linkini atarmısın özelden lütfen