Arkadaşlar w7 pro kullanıyorum . cd sız fılan nasıl format atabılırım? laptop bılgısayar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırda lınk kısaltmasan olcekmısın? 5 kurus ıcın kendını kotu tanıtıyosun haberın olsun
Birkaç konuda paylaştığı tüm linkler böyle imzasındaki linkler bile kısaltma sitesinin referansları![]()
Neyse sıkayet ettım gerekenı yaparlar. Ilk defa format atıcam bısey olmasından korkuyorum. Pc dk bır kapanıyo. cok ısınıyo
Sürekli kapanıyorsa işlemcinde bir sorun olabilir eğer biliyorsan işlemciyi ve tüm parçaları temizle eğer donanımdan çok anlamıyorsan bilgisayarcıda temizletip işlemcinin termal macun var onu yeniletebilisin ısınma sorunu azalcaktır ve tüm fanların çalıştığından emin ol gerekirse ek fan alabilirsin snn pc de bnm gbi laptopmş yni kabloları takmaz zor oluyor braz soğutucu al ve bilgisaayrcıya ***ürüp temizleteblirsin 10-20 TL flndır
Viruste kaptigini dusunuyom bundan formatla hepten gitsin diyom. Ayrica bilgisayarcilaara pek guvenmem. Bir kere adam fanimi takmamisti bi kezde virus koymuslardi