Formatlık Xp sp3 Güncell Aralık Ayı Yeni TR

rupi

Kıdemli Üye
8 Eki 2010
2,581
0
easycapture1x.jpg


Formatlık Xp sp3 Güncell Aralık Ayı Yeni TR

Tam Güncel:MSDN SP3 + Aralık 2011 güncellemeleri,IE8 direk entegrasyon,DX9(Nisan 2011) ve WMP11, DotNet 1-2-3-3.5 , Flash Paketi ile tam güncel bir XP'dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer : En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47... değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : Formatlık XP SATA (Opsiyonel)sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır.

Extra Programlar :
Flash paketi
Microsoft Visual C++
Net Framework Aio

Güncell format cd si


Boyut:568-MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows xp/wista/32x64bit

Uz1VU.gif

Aralık-Extra.part1.rar
[url=http://www.uploadstation.com/file/8PpPfA9]Aralık-Extra.part2.rar [url]https://tik.lat/Q52gf
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.