İyi Forumlar öncelikle 1 Hafta kadar önce bilgisayarıma 2 tane bölüm oluşturup diğer bölüme kali kurdum ama pc açılışta Linuxun Boot Sistemiyle açılıyodu ve görüntü bakımından işletim sistemi seçme kısmı pek iyi değildi bende kali yi silmeden UEFI 'yi tekrar yükledim ama pc açılışta bilgisayar açılmadı hata verdi sistemi ne linuxta ne de windows ta başlatamadım cd takıp onarmaya çalıştıgımda onarma da başarısız oldu bende format atmak zorunda kaldım. Format atarken kali yi biçimlendirdim Windows Dosyalarımın kaybolmasını önleme ve windows.old da saklanması için biçimlendirmeden devam ettim ve PC nin tüm driverlerini tekrardan kurdum kendi cd'siyle
Şimdiye kadar sıkıntı yok ama Format attıktan sonra önceden oynadığım PointBlank Minecraft Farcry gib oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynarken format attıktan sonra Düşük ayarlarda bile Minecraft 'ta donmalar PointBlank 'ta kasmalar Farcry hiç söylemiyorum olmaya başladı. Bunun nedeni nedir acaba hiçbir çözümü bulamadım . Driver güncelledim advanced system care'nin oyun programı vardı onla çalıştırmayı denedim ama çözüm Olmadı !
*Bilgisayarımdan Önceden Win 10 Kuruluydu hala Win 10 Kurulu
Şimdiye kadar sıkıntı yok ama Format attıktan sonra önceden oynadığım PointBlank Minecraft Farcry gib oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynarken format attıktan sonra Düşük ayarlarda bile Minecraft 'ta donmalar PointBlank 'ta kasmalar Farcry hiç söylemiyorum olmaya başladı. Bunun nedeni nedir acaba hiçbir çözümü bulamadım . Driver güncelledim advanced system care'nin oyun programı vardı onla çalıştırmayı denedim ama çözüm Olmadı !
*Bilgisayarımdan Önceden Win 10 Kuruluydu hala Win 10 Kurulu