R Ris-K Üye Katılım 15 Tem 2009 Mesajlar 102 Tepkime puanı 0 Kredi 0 25 Tem 2011 #1 Merhaba siteye kız arkadaşım üye ve ben üyelik almadan bi kaç soru sormak ıstıyorum Acaba benım oldugum herhangı bır sekılde anlasılırmı ?
Merhaba siteye kız arkadaşım üye ve ben üyelik almadan bi kaç soru sormak ıstıyorum Acaba benım oldugum herhangı bır sekılde anlasılırmı ?
P PcChoLik Uzman üye Katılım 18 Tem 2011 Mesajlar 1,587 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 25 Tem 2011 #2 hiçbir şekilde anlaşılmaz tabi onun anlıycağı şekilde konuşursan o başka. napcanki kız arkadaşına seni aldatırmı aldatmazmı diye testmi yapcan Oyla 0 Downvote
hiçbir şekilde anlaşılmaz tabi onun anlıycağı şekilde konuşursan o başka. napcanki kız arkadaşına seni aldatırmı aldatmazmı diye testmi yapcan
R Ris-K Üye Katılım 15 Tem 2009 Mesajlar 102 Tepkime puanı 0 Kredi 0 25 Tem 2011 Konuyu başlatan #3 kız arkadasım -dı.Baya oluyor gorusmeyelı ve konusmayalı.Uyelık almak fln gıbı zorunlulugumuzda yok demi ? Benim yazıdgım kesinlıkle bellıde olmuyor faceden fln arksınız gıbısınden Oyla 0 Downvote
kız arkadasım -dı.Baya oluyor gorusmeyelı ve konusmayalı.Uyelık almak fln gıbı zorunlulugumuzda yok demi ? Benim yazıdgım kesinlıkle bellıde olmuyor faceden fln arksınız gıbısınden
AKėLa1 Kıdemli Üye Katılım 15 Eki 2009 Mesajlar 4,733 Tepkime puanı 1 Konum Mersin Kredi 0 25 Tem 2011 #4 Soru sormak için üye olmanız gerekmez kim olduğunuzu'da anlayamaz sadece onun sizi tanıyabileceği bir uslüpta konuşmayın Oyla 0 Downvote
Soru sormak için üye olmanız gerekmez kim olduğunuzu'da anlayamaz sadece onun sizi tanıyabileceği bir uslüpta konuşmayın
SaMuRai Emektar Katılım 8 Eyl 2008 Mesajlar 11,571 Tepkime puanı 38 Konum (nowhere) in Kredi 0 25 Tem 2011 #5 anlaşılmaz dostum soru yağmuruna tut onu Oyla 0 Downvote