FortessWarda Kaleyi ele geçirme Taktiği

DrBockel

Uzman üye
19 Ağu 2007
1,142
18
im AcaBa x))
>>> Fortress War'da Kaleyi Ele Geçirme Taktiği <<<

Testudo Taktiği .. !!
Testudo , Roma ordusunun kullandığı bir diziliş türüdür..
Resimden Yararlanarak Taktiği Uygulayınız.

gorevhp6.png


Nasıl çalışır?

3 party ile başlıyoruz. Kare ile gösterilen kişiler saldıranları öldürmeye Çalışırken, yuvarlak ile gösterilen kişiler kalenin kapısını yıkmak için çalışacaklar.
eğer daha fazla atak gücüne ihtiyacınız olursa bir tane daha kare party ekleyin, eğer daha fazla hammera ihtiyacınız olursa bir tane daha daire partysi ekleyin.

İlk olarak 3 numaralı party gider. mavi kareler(warriors) kırmızı karelere(wizards) screens, fence, ve quota buflarını basarlar. screen ile birlikte wizzardlar nerede ise ölümsüz olurlar.yeşil kareler(clerics) bless spell buffını kullanırlar. Artık 3 kırmızı kare hiç damege yemeden rahatlıkla surların üstündeki kişileri öldürebilir...

Surlar temizlendikten sonra, 1 ve 2 numaralı partler harakete geçerler. kırmızı daireler(eline hummar almış chinese str) kapıyı yıkmaya başlarlar.Mavi daireler onalra fence buffı basmalılar. QUOTA kullanılmamalı çünkü bu bütün partynizin ölmesine sebeb olabilir.kapıya saldıranların ölmeden geri dönebilmesi için mor daireler mana tamburu ve yeşil daireler heal/bless yapmalılar.
eğer kırmızı daireler geri gelebilirlerse mavi daireler onlara screen basacaklar ve 60 saniye boyunca dokunulmaz olacaklar ve kapıyı yıkmaya devam edecekler. daha sonra mavi kareler kırmızı karelere screen, yeşil kareler bless basacaklar. bu bufflarla kırmızı kareler tekrar kapının üstünde onlara saldıranlara alan skilleri ile saldıracaklar...

Bu plan tamamen hammerları korumak üzerine kuruludur, öncelik onları canlı tutmaktır.


Bu plan nasıl engellenebilir ?

Bu plan başarılı bir şekilde çalışacaktır çünkü anahtar oyuncular(mavi kareler/daireler and yeşil kareler/daireler) tamamen saldırı alanının dışındadırlar.
Bu yüzden bir karşı saldırı partysi kurulmalı ve dışarı teleport olmalı. arkadan gelip vuruş alanı dışında kalanlara saldırmalılar ve hepsini öldürmeliler. bu sayede kapının tamir edilmesi için gerekli zaman için onları kapıdan uzak tutabilirler...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.