Aslında TurkHackTeam'in patenti alınsa fena olmaz, TurkHackTeam.Net logosuna da bir işareti, güzel olurdu sanki 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst Düzey Yöneticilere Özel Mesaj Olarak İletirsen İlgilenebilirler.
Lütfen sözlerinize dikkat edin, konuyu saçma buluyorsanız başka foruma gidin, buraya yorum atmanızda saçmalık.yav ne patenti. ticari bi ürün mü burası saçma saçma konu açıyosunuz.
ben gidiyom.
Turkhackteam'e değmez mi? :RpS_smile:|тhaηaтσS|;3561586' Alıntı:Bir isim patenti almak, en ucuz haliyle 649,00 TL![]()
Lütfen sözlerinize dikkat edin, konuyu saçma buluyorsanız başka foruma gidin, buraya yorum atmanızda saçmalık.
Ve bir kuruluşun patentini almak için kesin bir ürün olması gerekmiyor.
Turkhackteam'e değmez mi? :RpS_smile:
Turkhackteam'in yetkililerinin yapması gereken bir iş bu, eğer yapılacaksa tabi, ben sadece bir öneride bulundum, lütfen cins cins mesajlar yazmayınız.ver o zaman ?
O da olabilir.Patent Almadanda Logonun Yanına Ekliyeniliz![]()
her kese palaştıralım o zaman turk hack teama deyeceği için 2-3 milyar sendenLütfen sözlerinize dikkat edin, konuyu saçma buluyorsanız başka foruma gidin, buraya yorum atmanızda saçmalık.
Ve bir kuruluşun patentini almak için kesin bir ürün olması gerekmiyor.
Turkhackteam'e değmez mi? :RpS_smile:
Algılamanızda ne tür bir sorun var bilmiyorum ama okuyun;her kese palaştıralım o zaman turk hack teama deyeceği için 2-3 milyar senden![]()
Turkhackteam'in yetkililerinin yapması gereken bir iş bu, eğer yapılacaksa tabi, ben sadece bir öneride bulundum, lütfen cins cins mesajlar yazmayınız.