forumda nick değiştirebilmek için en düşük gümüş vip paketi almamız gerekiyor buda çoğuna pahalı geliyor sadece 5 10 tl ye kullanıcıya nick değiştirme fırsatı sunmanızı istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Bu konuyla ilgili daha önce konu açılmıştı
Konuya bakabilirsiniz
https://www.turkhackteam.org/forum-hakkinda/1983744-nick-degisimi-oneri.html
nick değişmek için 60 tl vermemiz gerekiyor bende diyorum ki vip paketi almadan 10 tl ye nick değişebilelim
Sizin dediğiniz gibi olursa forum ticarete döner. 10 TL'ye nick değiştirme, 10 TL'ye avatara gif ekleme, imzaya gif ekleme, renk değiştirme vs.
üyelik satmakta bir ticaret zaten ben sadece bu ticareti adminler için daha avantajlı kullanıcılar için daha kolay hale getirmek için böyle bir öneri sundum
o zaman konuyu yanlış yerde açmışsın burası yardım merkezi
Merhabalar;
Nick değiştirmek için VIP üyelik kısmından Gold üyelik satın almanız gerekmektedir. Nadir durumlarda olsa, uygunsuz ad gibi vs. o zaman değiştirilebiliyor. Onun haricinde sadece GOLD üyelik ile değiştirebilirsiniz, bilginize.
Saygılarımla.
açtığım konuya yorum yapanların bile olaydan haberi yok yazdıklarımı okumadan mı yorum yapıyosunuz diyorum ki 60 tl üyelik fazla geliyor bazılarına bunun için 10 tl ye isim değiştirme olsun diyorum hala gelmiş böyle birşeye gerek yok diyosunuz siz bilirsiniz
Bizde farklı bir şey demiyoruz ? Aynı konu daha öncede açıldı ve Ceys hoca nick değişimlerinin bu şekilde vip alarak değişebileceğini söyledi.
açtığım konuya yorum yapanların bile olaydan haberi yok yazdıklarımı okumadan mı yorum yapıyosunuz diyorum ki 60 tl üyelik fazla geliyor bazılarına bunun için 10 tl ye isim değiştirme olsun diyorum hala gelmiş böyle birşeye gerek yok diyosunuz siz bilirsiniz
Yazdıklarını okuyoruz merak etme kardeşim
Ama dediğin şekilde mantıksız olur herkes bu işi suistimal haline getirir. 60 TL fazla diyorsun da VIP için sadece nick değişimi verilmiyor onun haricinde yanında ayrıcalıklar var. Dediğin şey suistimale açık olduğu için dediğin gibi bir şey olacağını sanmıyorum