Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a
Ben ve 2 arkadaşım birlikte bir forum sitesi kurmak istiyoruz. Reklam alacağımız için paralı olması lazım.
Uzantısı '.net' olan forum sitesi yani tht gibi nereden kurulabilir? Hangi siteden?
Hocam azıcık araştırın bedava açıcaksanız yani para vermiyicekseniz sadece hosting bulabilirsiniz.. Alan adı paralı.
Ha bedavalar tr.gg com.nu gibi oluyor yani siteadı.net şeklinde olmuyor... Kendi uzantılarını ekliyorlar...
Kardeşim senin için küçük bir genel giriş yapayım. İlk olarak hosting almalısın. Hostinglerin çoğu sana bedava alan8. adı verecektir. Sınırsız olarak bedavahost.biz'i 1,50 GB alan, 100 GB Bandwich veren 000webhost.com'u tavsiye ederim. Ven şu an web sitemin hostingi olarak 000webhost.com'u kullanıyorum. 2'side reklamsız hostinglerdir ama bedavahost.biz tekin bir site değil gibi geldi bana. com.nu asla tavsiye etmem. Sitene erotik içerikli reklamlar atıyor ve reklamları kaldırdığında siteni direk siliyor. Sınırsız hosting veren bir sitede 3owl.com olması lazım ama asla tavsiye etmeyeceğim diğer bir site. Ziyaretci sayın 30'u geçtiği anda siteni kitliyor ve reklamlarını yayınlamazsanda siteni açmıyor. yani sana önerim 000webhost.com İstersen sitemin performansına bakabilirsin. Ben memnunum (izlettik.com). İkinci olarak forum diyorsun. VBulltein kurmaktan anlamam. Yani yönetici olarak hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ben sürekli olarak Mybb kullanıyorum. Mybb'nin kendi sitesinden, ücretsiz olarak indirebilirsin. Mybb'nin editörü biraz sıkıntılı olmasına rağmen editör değişebiliyor. Hatta Mybb hakkında pek çok Türk forumu mevcut. Oralarda istediğin anlatımı, plugin ve temayı rahatlıkla bulabilirsin. Domain satış sitesi olarak ise isimtescil.net'i öneririm. Ben alışverişlerimi oradan yaparım. Şimdilik bu kadar anlattım. İstersen ve boş olduğum bir zaman anlatımın devamını getirebilirim. Yanlışım varsa abilerim düzeltirler. İyi şanslar...
Bu arada bedava hostingde reklam alabilrsin. Bunu yazmayı unutmuşum, ekleyeyim dedim...