Foruma katılma hikayeniz nedir?

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
836
159
Liverpool UK
Sene 2016, evimizde hiç internet olmamış. Nadiren internet kafede görebildiğim o Google anasayfasını evdeki laptopta açabilmenin hayalini kuruyordum. Hack ile de THT ile de o zaman tanıştım. Eski Zyxel modemlerin ne kadar çok güvenlik zafiyeti olduğunu bilen bilir. Bu forumda edindiğim yöntemleri deneyerek birçok WIFI hackledim ama mümkün olduğunca az kullandım hatta bir tanesi haricini hiç kullanmadım. Iyi ki internetimiz yoktu. Bu olaylardan birkaç sene sonra evimize modem aldık. Bana kâr kalan ise TurkHackTeam'le bu vesileyle tanışmak oldu...
 

Hi Handsome

Katılımcı Üye
12 Nis 2022
275
42
Siber güvenlik adına ilk başladığım zamanlarda soru sormak için kaydolmuştum. Hatta url sonuna robots.txt yazdıktan sonra sanki o siteyi hacklemişim gibi aptalca güven ve bilgisizlik doluydum
 

Gauloran

Moderasyon Ekibi Lideri
7 Tem 2013
8,258
734
yil 2009 daha kucukken SaMuRai namini duyuyorum shutdown -s yazip bir sey yaptigimi zannettigim donem yanlis hatirlamiyorsam Trojan ve Virüsler bolumundeki bir konu ile arama motorundan foruma geliyorum sonra onu takip etmeye basliyorum sql injection ile web site hacklemeye calisiyorum kolay diye visual basic 6.0 ile zararli yazilimlar yapmaya calisiyorum o donem tamamen askeri rutbe sistemi tumgenerale kadar geliyorum ailevi sebeplerden forumu daha dogrusu pcden uzaklasmak, birakmak zorunda kaliyorum yillar sonra ara ara ugrayarak tekrar geliyorum.
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,446
3,194
Ağ Kablolarında Geziyor
12 yaslarinda herkes gibi telefon bilgisayar oyunlari delisiydim, bir gün haberlerde gizli Türk hackerlari şurayi hackledi filan deyince ilgimi çekti, araştırdım biraz , araştırınca extra bir ajan gibi gizli meslek olduğunu öğrendim ve en güzel şeyi benim için bilgisayar başında olmaktı. Benden o yaştan itibaren çok büyük bir hevesle işin içine girmeye kalkıştım , halen çabalıyoruz bir şekilde hayırlı diyelim.
Foruma gelirsek özel bir yanı yok, tek geldim, kimse tavsiye etmedi , TR çapında en düzgün yer bana burası geldi.
 

sokratınpelerini

Katılımcı Üye
8 Ağu 2022
334
370
Susurluk
Benimki çok basit ya uzun süredir ziyaretçi olarak vardım dedim niye kayıt olmiyim. Normalde nickim Logozak ama dedim ki biraz değişik olsun Sokratinpelerini yaptım. Gram alakası yok. Çok komik duruyor nickim :D
 

Quixera

Üye
15 Eyl 2012
84
42
Ek olarak ben burada aile edindim. Birbirinden değerli dostlar, arkadaşlar, edindim. Ve iyi ki de katıldım diyorum.
Sitede eski tadı yok değerli yapan dostluklar. (Bu sebeple mesajımı okuyan yeni üyelere tavsiyem kulüplere üye olmanız :)
*Eski üye olupta ghost olarak tabir ettiğimiz şekilde takılanların da gerekirse yeni hesapla da olsa kulüplere girmelerini öneririm keyifli ortam.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.