Forumda En Sevdiginiz Uye

Arenklord

Uzman üye
9 Mar 2023
1,294
666
Orta doğu
Yani forumda bu hesabımın kayıtı yeni ama : @Arenklord @Ghost Killer @Grimner @Noxe
@rootibo @RUBYEFE (RubyEfe knk profil yakıyor :)) diyebilirim diyer arkadaşları etiketliyemedim hepiniz var olun :) hepiniz cansınız ❤️
eyw cano
iyki varsın floria
iboooooooo

@rootXReluX
@sokratınpelerini
@rootibo
@Butcherb3y
Sizler de değerlisiniz 🥰
 

'The Wolf

Kıdemli Üye
22 Nis 2021
4,043
2,565
Tanrı dağı
Herkesi ayrı ayrı severim ben sürekli forumda takılıyorum zaten az kişi beni tanısada ben çoğunuzu görüyorum konularınıza içeriğinize ve misyonlarınıza bakıyorum : ) kimseyle bir derdim yok kimsenin de benimle bir derdi yok oh mis :)
 

Rebelkan

Blue Team Lider Yrd.
12 Şub 2019
1,880
924
Bulunduğum timin içerisindeki arkadaşların hepsini de (Beraber çalıştığımız klubün sürekli üyeleri de dahil) ayrı ayrı severim
Her biri de değerli ve saygıdeğer insanlar.. Tim dışında da bir kaç kişi var (Kurallarda katı olan bazı arkadaşlar) şahsen tanımasam da uzaktan sempati duyduğum.

Ama illada bir isim diyorsan, @Rapture diyorum. Katı kurallarla alakasız olarak. Bu kardeşimin karakterini ve enerjisini ayrıca seviyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.