Forumun Genel Durumu ( Öznel Yargı İçerir ) // SynCrd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SynCrd

Katılımcı Üye
24 Eki 2015
517
0
Orta Amerika
Beyler forumda gördüğüm can sıkıcı şeylerden bahsedeceğim kendimce bunları düşünüyorum bunlar benim fikrim herkesin fikri ayrıdır ve saygı duyuyorum.

1/) Forum artık tabiri Caiz ise ''Yol Geçen Hanı'' Olmuş adam internete wolfteam hack bilmem ne hack face nasıl patlatılır yazıyo sıradan bir forum gibi girip üyelik alıyor 5/10 dk forumda zaman geçirmeden yardıma açıyor konuyu. Ve şahsen bu beni rahatsız ediyor.


2/) Sırf Rütbe Almak için post kasanlar da bana mantıksız geliyor Atıyorum birinin yayınladığı makalenin daha 5 kelimesini bile okumadan '' Yararlı'' Eline Sağlık'' ''Emeğine Sağlık'' yazanlar var 100 mesajından 90 ı bunlardan oluşanlar için söylüyorum.


3/) Eski Ustalar şimdi Yok Örn Hakops nerde forumu bıraktı çünkü ortam git gide batıyor yok olmaya başlıyor. 11/12 yaşındaki çocuklar çoğunluk bence AR-GE son zamanlar iyi bir gelişme olarak geldi katılan kişilerin çok olması beni sevindirdi ama buna %80 eminimki 200 üyeden 50 si katılmayacak çünkü sebebsizce alınan bir üyelik öylesine doldurulmuş bir formdan ibaret.

Yazacaklarım bu kadar arkadaşlar. Yasaksa konuyu silebilirsiniz yetkili arkadaşlar eğer yasaksa özür dilerim.
 

Yokbeolm

Yeni üye
25 Eki 2015
21
0
hakops burda durup ne yapacak :D adam zaten diğer yollar ile programlamadan para kazanıyor. işini bırakıpta buraya mı gelsin ?

ek olarak , bilgisiz insanı vali yaparsanız ; halk ayaklanır...
 

izmiragasi

Katılımcı Üye
18 Ağu 2015
474
0
İzmir
Genel kitle artık çocuk olmaya başladı bu yandan haklısın kardeşim.

Zaten yeni üye olanlar YARDIM MERKEZİNE direk koşuyolar hiç forum kurallarını okumadan konu açıyorlar veya araştırma yapmadan yardım diğolar.

Birde bu irternetden paylaşım bulub yazan buraya yazan zeki arkadaşlarımız var onlardan bahsetmiyorum bile forumun en güzel saatleri 09:00-15:00 arası ve 00:00-07:00 zamanı :)
 

GnyArsln

Katılımcı Üye
3 Eki 2015
318
0
de_dust2
Yaş ile bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Benim yaşım 14 daha ve ben bu yaştan bildiğim kadarıyla tasarım yapıyorum öğrenmekte istiyorum fazlasını. İşimin olmadığı (Hack vb.) konulara hiç girmiyorum. Ama bu konudaki dediklerin dikkatimi çekti haklısın. Çok boş yorumlar atılıyor. Elbet bende atıyorum da fazla atanlarda var.
 

MichealSofting

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
813
0
Benimde farkında olduğum bir durum bir insan nasıl bir kafa ile bir teknoloji forumunda "bedava cips alma taktiği" paylaşabilir harbiden böyle adamların banlanması lazım
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Ekim 2015 ayı üyesinin böyle bir tespit yapması ilginç, yavaş be dostum, gez forumun tadını çıkar şimdiden dertleneceksen ohoo..
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Hakops niye bıraktı o mevzuyu bilmiyorum

Tahminimce ortam git gide bozulduğu için

Hayır.Bilmediğiniz bir konu.Gitmedi.Kendisi kovuldu.Böyle diyince yanlış anlaşılmasın sevdiğim biridir ama bu da bir gerçek.

Konuyu kilitliyorum.Eleştirileri alıyorum :) Yapıcı olması için uğraşacağım :) Aslında zaten bildiğimiz sorunlar.Çözüm için uygulamalarımız var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.