çok güzel olmus forum hocam elinize saglık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben begendim bence daha iyi olmus siyah temayla tabi herkesin kendi fikribence eski hali daha hoştu kendi içinde samimi bir tasarıma sahipti. Bu şekilde biraz soğuk hissettim belki renk seçiminden dolayıdır.
Zaten dark tema birebir aynısı. Onu kullanmaya devam edebilirsiniz, default tema birebir aynı. Light ekstra bir seçenek oldu.bence eski hali daha hoştu kendi içinde samimi bir tasarıma sahipti. Bu şekilde biraz soğuk hissettim belki renk seçiminden dolayıdır.
bencede bende begendimbencede mavi çok yakışmış forum güzelleşmiş
nesi kötü olmus hocam bence yenilik her zaman güzeldirKeşke olmasaydı
Evet normalde forum hep dark temada açılırdı birden mavi görünce dark tema mavi oldu sandım. Şu an dark tema güzel beğendim.Zaten dark tema birebir aynısı. Onu kullanmaya devam edebilirsiniz, default tema birebir aynı. Light ekstra bir seçenek oldu.
Hiç hoş görüntüsü yok, 2 hafta önce açılmış forumlara benzedi.nesi kötü olmus hocam bence yenilik her zaman güzeldir
Haklısınız hocam. Renk ve tema seçimi hoşuma gitmediHiç hoş görüntüsü yok, 2 hafta önce açılmış forumlara benzedi.