Mobil Fotoğraf geri getirme hakkında

Weltschmerz

Yeni üye
17 Eki 2019
3
0
Arkadaşlar, bana WhatsApp üzerinden bazı önemli fotoğraflar yollanmıştı ve ben de bunlar önemli diye galeride yeni bir klasör açıp bunları oraya taşımıştım. Ve bundan sonra telefon sıfırlamak zorunda kaldım ve ne yazık ki yedekleri almayı unuttum. Tüm fotoğraflarımla beraber gittiler. Başka bir klasöre taşındıkları için de WhatsApp yedeklerinde bulunmadıkları için geri yüklenmediler. Yaklaşık 3-4 aydır bu fotoğrafları kurtarmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım. Herhangi bir yardımı dokunacak varsa bekliyorum.

Not: WhatsApp database Googledrive gibi şeyleri denedim. Lakin istediğim veriler orada yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

arif2225

Yeni üye
20 Nis 2008
23
0
Cevap: Fotoğraf geri getirme konusunda yardım istiyorum.

Recovery my files ile Formatlanmis hdd geri getirme islemi suruyor.yaklasik 50 saat oldu.hala aramaya devam ediyor.arama ekranindaki pencereyi stopa basarak kapatirsam ( kurtardigi kadar ) verileri kayit edebilirmiyim
 

sociopath

Katılımcı Üye
16 Ocak 2016
590
0
Cevap: Fotoğraf geri getirme konusunda yardım istiyorum.

Dostum bir kaç tane forumda bunun hakkında uygulama olması lazımdı diye biliyorum bilgisayar üzerinden tabi isim olarak şu an hatırlamıyorum fakat bi araştırmanı öneririm.Eğer ki onlar sonuç vermez ise İstanbul'da 1-2 tane veri kurtarma merkezi var onlar size %90-80 olumlu sonuç bırakıyor ve şöyle ki hepsini almasa bile elbet bir kısmınıda geri alıyor.
 

hyperduffy

Üye
20 May 2019
190
4
CyBeR
Hocam whatsapp.crypter12 diye yedekleme yapar cihaza cihazın anroid ise rootlayıp o dosyaları alabilirsin. WP ne zaman kurduysan o zamandan bu zamana kadar bütün mesajların çıkar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.